23948sdkhjf

Embedsmænd får skylden for solcellesjusk

Regeringstoppen vurderer, at ansvaret for solcelle-roderi ligger hos de ledende embedsmænd i Klima- og Energiministeriet.
Selv om Klima- og energiminister Martin Lidegaard har fået en næse, fejlinformeret Folketinget og modtaget massiv kritik, mener regeringstoppen ikke, at han er hovedansvarlig for sagsforløbet om de mange huller i solcelleloven. Det skriver Berlingske.

Ansvaret ligger i stedet hos de ledende embedsmænd, herunder især departementschef Thomas Egebo, som er ansvarlig for, at lovarbejdet og procedurerne fungerer i ministeriet. Thomas Egebo har imidlertid ikke ønsket at stille op til et interview med Berlingske.

Sagen skal granskes
I slutningen af juni iværksatte Martin Lidegaard en kulegravning af sine embedsmænd, og her kunne man allerede få dage efter konkludere, at både procedurerne og kulturen i ministeriet var utilfredsstillende.

Senere i august vil Folketingets statsrevisorer bede Rigsrevisionen granske solcellesagen. Resultatet af en sådan granskning vil dog først være færdig tidligst til foråret.
Kommenter artiklen (3)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.07