23948sdkhjf

Triton overtager Logstor

Kapitalfonden Montagu Private Equity har indgået en aftale med Tritons Fond III om at overtage den kriseramte rørproducent Logstor.
Overtagelsen af Logstor skal godkendes af konkurrencemyndighederne. Vilkårene i transaktionen er ikke offentliggjort, skriver Logstor i en pressemeddelelse.

- Vi ser frem til partnerskabet med Triton og til at tage hul på det næste kapitel i vores udvikling, hvor vi skal blive ved med at tilbyde produkter og ydelser af højeste kvalitet til vores kundebase over hele verden. Vores arbejde med virksomheden de seneste år – hvor vi for eksempel har udviklet nye produkter og er trådt ind på nye markeder – har gjort os i stand at indfri det behov, der er opstået som følge af infrastrukturinvesteringer og fokus på energibesparelser, siger Martin McCourt, der er CEO for Logstor.

Direktør for Montagu Private Equity, Mark Dunfoy, udtaler:

- Logstor er kendt og anerkendt for sin innovation og banebrydende teknologi. Virksomheden har opretholdt en position som markedsleder gennem den økonomiske krise og har udvidet til nye markeder, hvilket vidner om deres produkters kvalitet. Vi ønsker Triton og ledelsen den største succes for Logstor i fremtiden, siger han.

Nordea Investment Banking har været rådgiver på transaktionen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094