23948sdkhjf

Naturgasselskab etablerer gasforsyning ulovligt

I Roskilde har naturgas-leverandøren HMN Naturgas i strid med lokalplanerne ulovligt etableret gasforsyning til to nye boligområder.
Det skriver Dagbladet Roskilde ifølge SN.dk.

Roskilde Kommune har ellers i lokalplanerne for de to boligområder specificeret, at de skal forsynes med alternativ energi.

Ifølge Sn.dk erkender naturgasselskabet fejlen og forklarer den med, at man havde fået indtryk af, at kommunen havde givet tilladelse til at forsyne områderne med naturgas. Nu håber HMN Naturgas så på tilgivelse fra kommune, så området Østervænget, hvor fire huse allerede er koblet på naturgasnettet, forsat kan forblive forsynet med naturgas.

For området Stålmosen er det imidlertid mere tvivlsomt, om kommunen vil lovliggør gasforsyningen. Her er der nemlig endnu ingen huse tilsluttet.

- HMN bør i mine øjne betale en bod til de kunder, de ulovligt har lokket med på naturgasnettet i Østervænget. I Stålmosen må de bare æde, at de har lagt nettet ud, siger næstformand i teknik- og miljøudvalget, Venstres Lars Berg Olsen, til DAGBLADET Roskilde. Det skriver Sn.dk.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094