23948sdkhjf

Plastrørsproducent i ny alliance

Siden årets begyndelse har Thermaflex allieret sig med danske Thermapipe ApS. Den nye danske afdeling vil nu operere under navnet Thermaflex Nordic ApS.
Thermaflex har været kendt som global udbyder af løsninger for energidistribution i over 30 år og på det skandinaviske marked siden 2007.

Dengang søgte virksomheden en etableret partner til at få en effektiv tilgang, til markedet i de nordiske lande for udvidelse af salgsaktiviteterne. Indsatsen resulterede i et samarbejde med Jan Hønning, en dansk projektsælger med et mangeårige kendskab til plastrørsbranchen og det nordiske marked. Hans firma, Thermapipe ApS, viste sig som den rigtige løsning med talrige energireference-projekter, som igen er udvidet til de skandinaviske nabolande.

- Med denne fusion kan vi yderligere forme vores team i den skandinaviske energi-liga. Vi vil i stigende grad kunne tjene Skandinaviens voksende efterspørgsel efter energiløsninger og bygge fremtiden med dem, skriver Thermaflex Nordic i en pressemeddelelse.

Thermaflex har sikret sig alle aktier og omdøbt firmaet til Thermaflex Nordic ApS. Daglige CEO for Thermaflex Nordic ApS vil fortsat være Thermapipe-grundlæggeren Jan Hønning. Selskabet, med det nye datterselskab, vil have både Danmark og resten af Skandinavien som potentielt marked.

Kerneområderne for anvendelsen af Thermaflexs vifte af produkter spreder sig fra standard VVS-projekter til biogas- og solenergianlæg samt anvendelse i store fjernvarmeprojekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079