23948sdkhjf

Hård kritik af TRE-FOR

Håndværkere mener, at TRE-FOR konkurrerer på ulig vilkår
Forsyningsselskabet TRE-FOR, som leverer el, vand og varme i Trekanstområdet kritiseres af lokale håndværkere, fordi selskabet bruger egne VVS-installatører. Det kan være i strid med reglerne om en klar opdeling af et forsyningsselskabs virksomheder.

Unfair konkurrence
Derfor rejser de lokale VVS- og EL-installatører nu den hårde kritik af TRE-FOR.

- Det er forkasteligt, at Tre-For blander flere pengekasser sammen. I forvejen er det sådan - m.h.t. til el-installatørerne - at Tre-For ikke må udføre el-installatørernes arbejde. Jeg håber, at det samme kommer til at gælde VVS-installatørerne, det siger kredsformand for VVS- og El-installatørernes arbejdsgivere i Trekantområdet, Sten Jensen.

Energiklagenævnet er opmærksom på problemet
Reglerne om opdeling af forsyningsselskabers aktiviteter er klare, og derfor er Energiklagenævnet ikke afvisende for at se nærmere på sagen. Men i første omgang lader det til, at det er op til de lokale håndværkere at gå videre med sagen.

- Der skal være vandtætte skotter mellem enegiselskabet og de aktieselskaber, der måtte være en del af selskabets virksomheder. Så er det lovligt, men hvis nogen er i tvivl om, hvorvidt der er disse vandtætte skotter, så kan de gå til Energitilsynet, siger medlem af Energiklagenævnet, Poul Sachmann til TV2 Syd.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094