23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremvisning af COBRA landkablet på Fanø

Open Day arrangeret af Energinet

Først på måneden afholdte Energinet et tre timer langt åbent arrangement på Fanø, hvor de sammen med diverse underleverandører informerede om anlægning af COBRA Cable landprojektet, der løber på tværs af øen.

Prysmian Group, der er ansvarlig for levering af land- og søkabler til COBRA-kabelprojektet, var naturligvis repræsenteret på byggepladsen for at fortælle om og fremvise de kabler, der bliver installeret på øen. Besøgende kunne tillige se og gå ind i en Prysmian container til samling af kabelmuffer, for få demonstreret hvilken kompliceret, nøjsom og kritisk fase samling af kabler udgør.

"Besøgende var imponerede over kablets størrelse og dets indviklede opbygning samt den komplekse opgave at samle kabler inde i en container", udtaler Mariusz Frankowski, Senior Site Manager fra Prysmian HV Systems & Installations i Tyskland.

Arrangementet tiltrak godt 150 besøgende, bestående overvejende af lokale beboere, men også nogle turister såvel som repræsentanter fra lokale myndigheder samt pressen. Besøgende blev fragtet til og fra byggepladsen ved hjælp af taxi-bus, som led i arrangementet. På selve byggepladsen havde Energinet opstillet telte med forfriskninger til de besøgende samt orienteringsmaterialer med indblik i de forskellige faser af anlægsarbejdet.

Prysmian Denmark
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27917887
P nummer: 1020861459

Kontaktperson

EKJ
Eva Kjær Jones
Marketing Manager
+45 29924106 eva.jones@prysmiangroup.com

Send til en kollega

0.062