23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Armatec koncernen køber to danske virksomheder!

Armatec koncernen, der er en del af Ernströmgruppen, har i dag indgået aftale om erhvervelse af samtlige aktier i Dansk Ventil Center AS (DVC AS) og Valtor Offshore AS fra den hollandske koncern ERIKS.

DVC og Valtor vil forblive separate enheder, og ledelses-teamene i hver virksomhed forbliver uændrede. 

Dansk Ventil Center AS (DVC AS) og Valtor Offshore AS har et samlet årligt salg på ca. 140 MDKK og er førende leverandører i Danmark inden for deres respektive nicher; ventiler og aktuatorer til dansk industri og ventiler og serviceydelser til offshore markedet. I forbindelse med overtagelsen bliver virksomhederne distributører af ERIKS sortiment af ventiler og supplerende produkter.

"Armatec koncernen er allerede stærk i Danmark inden for energi og industri. Købet af disse to solide selskaber med stærke varemærker og tekniske funktioner, styrker vores position inden for procesindustrien og offshore samt udvider vores tilbud til markedet yderligere. Dette er endnu et skridt i vores fortsatte vækst og vores engagement i at være et førende nordisk selskab, der opfylder vores kunders behov for systemer, produkter og funktionelle løsninger indenfor flowteknologi, siger Eva Karlsson, Adm. Direktør for Armatec koncernen.

"For ERIKS, er årsagen til at afhænde disse aktiviteter rent strategisk motiveret, da vi tror en mere lokalorienteret aktør som Armatec koncernen kan skabe mere værdi for kunderne end ERIKS kan på det danske marked", siger Simon Franken, CEO for ERIKS.

_______________________________________________________________________________________________

 Armatec koncernen er en videnbaseret koncern, der udvikler tilpassede koncepter til vand, varme, køling og procesindustrien i Norden. Armatec ejes af Ernströmgruppen og har hovedkontor i Sverige med datterselskaber i Danmark, Norge og Finland med et årligt salg på 750 mio. SEK og 205 ansatte. Virksomheden blev grundlagt i 2003, men har over 60 års erhvervserfaring og repræsenterer stærke mærker som Alfa Laval, Bernard Controls, LESER og Flowserve på det nordiske marked.

Ernströmgruppen er et privat industrikonglomerat, der udvikler og køber veldrevne virksomheder inden for udvalgte nicher. Forretningsmodellen er baseret på at kombinere det bedste i mindre virksomheder med det store selskabs styrker så som stabilitet, struktur og udveksling af erfaringer. Ernströmgruppen omfatter 19 nicheselskaber som Armatec, Armaturjonsson, Erab, Mec-Con, Retherm Kruge Piping Systems, SGP Armatec AS, REC Indovent, Virksomhedsnetværket, som i 2016 for fjerde år i træk opnåede all-time-high resultat. En omsætning på ca. 1,5 mia. SEK med over 600 ansatte i de nordiske og baltiske lande.

ERIKS er en førende international industrikoncern, der tilbyder en bred vifte af højkvalitets mekaniske ingeniørkomponenter og tilhørende tekniske logistiktjenester. ERIKS tilbyder sine produkter og tjenester til den industrielle slutbruger baseret på sin passion for teknologi, dens brede og dybe viden om markedsudvikling, produktegenskaber, produktapplikationer, produktforarbejdning, logistik og den nyeste infrastruktur. Dette gør det muligt for ERIKS at yde et positivt bidrag til virksomhedernes kunder og leverandører og dets sociale miljø.

Armatec A/S
Mjølnersvej 4-8
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42685313
P nummer: 1001829239

Send til en kollega

0.094