23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rejsegilde JYSK i Uldum

Torsdag den 29. juni 2017 var der rejsegilde på udvidelsen af JYSKs distributionscenter i Uldum

Rejsegildet bød, traditionen tro, på pølser, kranse og tale for de ca. 100 håndværkere der i øjeblikket bemander pladsen, samt information om byggeriet og fremtidsplanerne omkring det til de ansatte ved JYSK.

Udvidelsen består i en forlængelse af det eksisterende distributionscenter med ekstra 238 meter, 47 portsluser og nyt højlager, hvor DS Flexhal udfører fundering og betonplade på den fremtidige bygning, der leveres af SSI. Samlet set bygges der 37.000 kvadratmeter til den eksisterende bygning. De mange kvadratmeter er fordelt på 22.500 kvadratmeter lager, prøvebutik og administration, 14.500 kvadratmeter betonplade til højlager og 16.500 kvadratmeter udvendig belægning.

Fra JYSKs side fremhævede Henrik Gromada i talen de gode fremtidsmuligheder der er i forbindelse med udvidelsen og den kapacitets forøgelse centret opnår, når bygning og anlæg står færdigt. Desuden roste han DS Flexhal for den fleksibilitet som de har udvist i forbindelse med udvikling og gennemførelse af projektet.

 

 

DS Flexhal er en del af DS Gruppen A/S
DS Gruppen er en af Nordeuropas førende industrikoncerner inden for udvikling, produktion og salg af løsninger i stål og beton til byggeri og industri.
Hovedsædet ligger i Hobro, og alle koncernens selskaber fungerer som selvstændige virksomheder, der er markedsledende inden for hvert sit forretningsområde.
DS Gruppens virksomheder spænder over mange forretningsområder, som dog har en fælles værdiforståelse og erfaring inden for projektering, produktion og montage af komponenter i stål og beton.
Og det skaber synergi og sammenhæng på tværs af koncernen.

DS Flexhal
Samsøvej 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1009763666

Send til en kollega

0.047