23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt samarbejde med Sustain Solutions om finansierede energirenoveringer

Høyrup og Clemmensen har netop indgået et samarbejde med Sustain Solutions.

Det betyder, at vi nu kan tilbyde både nuværende og nye kunder energioptimeringer, som finansieres med kapital fra en energifond oprettet af Pensionskassen PKA. Via energibesparelserne betales renoveringens omkostninger tilbage over 3 til 8 år, og bygherre skal derfor ikke have penge op af lommen.

”Vi er meget glade for at kunne tilbyde vores kunder finansierede energirenoveringer. På den måde kan vi hjælpe med at sænke deres driftsudgifter, få et bedre indeklima og blive mere grønne,” siger adm. direktør i Høyrup & Clemmensen, Tom Lindquist.

Energirenoveringerne udføres af vores serviceafdeling, og det nye samarbejde giver derfor mere arbejde og fremgang i serviceafdelingen, som har været i vækst gennem længere tid. Afdelingsleder, Lars E. Petersen fortæller:

”Serviceafdelingen oplever vækst, og med dette spændende samarbejde med Sustain Solutions forventer vi, at det fortsætter. Derfor fokuserer vi på at udvikle afdelingens kompetenceområder, så vi også i fremtiden er rustet til at imødekomme vores kunders behov,” siger Lars E. Petersen.

Energioptimerende projekter
En stor del af Høyrup og Clemmensens serviceafdelings projektaktiviteter er i forvejen indenfor energirenovering, hvor der er fokus på energivenlige løsninger med optimal komfort og energibesparelser for den enkelte kunde.

Et af serviceafdelingens gennemførte projekter er fx energioptimering på Bispebjerg Hospital. Høyrup og Clemmensen gennemførte en større energioptimering af lysinstallationerne i hospitalets sekundære rum som depotrum, skyllerum, toiletter osv. Energioptimeringen er estimeret til at medføre, at hospitalet vil udlede ca. 34 tons C02 mindre om året.

Fokus på kompetenceudvikling indenfor el-området
Høyrup og Clemmensens serviceafdeling har fokus på at videreudvikle afdelingens kompetencer og faglige niveau, så vi altid kan tilbyde de bedste løsninger for kunderne. Derfor lægger vi bl.a. stor vægt på teknologisk udvikling og efteruddannelse af vores medarbejdere.

”Hos Høyrup & Clemmensen ønsker vi at vise kunden, at vi er mere end bare godt håndværk. Derfor sørger vi for altid at orientere om ændringer i regler og produkter på el-området, som har relevans for kunden. Den viden skal vores elektrikere også have, og derfor investerer vi i efteruddannelse af alle medarbejderne,” siger Lars E. Petersen.

Høyrup & Clemmensen har vedvarende samhandelsaftaler med kunder som:

  • Folketinget
  • Statens Seruminstitut
  • DTU Ballerup
  • Pension Danmark
  • Radiometer
  • Boligselskabet 3B, PAB, Deas m.fl
  • DLR Kredit
  • Region Hovedstadens Hospitaler
  • Region Hovedstadens Apotek
  • Netto
  • Shurgaard
  • Bekey
  • Danmarks Lærerforening
  • SAS Institute

hvor samarbejdet har foregået gennem flere år.

”Vi løber hurtigt for vores kunder og tilpasser vores service efter den enkelte kunde. De skal føle sig trygge, og derfor er det altid den medarbejder, der kender kunden og ejendommen, der løser opgaven. Det, tror vi, har afgørende betydning for et godt og flerårigt samarbejde med kunden,” forklarer Lars E. Petersen.

Foruden energirenoveringer rådgiver serviceafdelingen også ofte kunder om nybyggeri og ombygning af eksisterende bygninger samt driftsbesparelser i disse. Desuden løser afdelingen akutte el-opgaver og kan tilkaldes hele døgnet.

Høyrup & Clemmensen A/S
Bådehavnsgade 6
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37353515
P nummer: 1003052948

Send til en kollega

0.062