23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv inspireret. Netværk. Bliv engagereret og få mere viden .

#NDC17 er årets mest inspirationsrige leverings event for e ‑commerce, retail, transport, logistik og distribuerings industrien.

Nordic Delivery Conference 2017 afholdes den 4. maj 2017 i København.

Nordic Delivery Conference er årets konference for leveringsbranchen og folk, der har levering som en del af deres daglige forretning. På konferencen bliver de nyeste tendenser inden for levering præsenteret af inspirerende talere i og uden for leveringsbranchen, og måden hvorpå levering håndteres i dag vil blive udfordret.  Alt sammen for at motivere til at gøre levering til en konkurrencemæssig fordel. Vi forventer at byde velkommen til mere end 700 deltagere og 45 udstillere i Tivoli Hotel & Congress Centers flotte omgivelser.

Dagen er spækket med stærke hovedtalere, panel debatter, nye aktører i leveringsbranchen, et stort udstillingsområde, fri forplejning hele dagen og mulighed for at netværke med mere end 700 mennesker fra leveringsbranchen. Uanset om man arbejder med B2C eller B2B, er konferencen fyldt med idéer og strategier til at løse folks udfordringer og nytænke deres nuværende metoder inden for levering. På konferencen bliver deltagerne fagligt opdateret på trends og metoder indenfor levering, der kan styrke deres kundetilfredshed og forretningens bundlinje.

Se mere og tilmeld dig her:  www.ndc17.com - der er fri tilmelding. 

 

Microsolutions A/S
Emil Møllers Gade 41D, 8700 Horsens
(Ringager 4B, 2. sal., 2605 Brøndby)
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27676235
P nummer: 1010494326

Send til en kollega

0.047