23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød flere end 205 udstillere – helt gratis

Odense Congress Center samler det største antal udstillere under ét tag, men også et nyt spændende konferenceprogram skal være med at gøre oplevelsen unik til VVS’17.

Når dørene går op til VVS’17 på onsdag, står flere end 205 udstillere klar til at tage imod besøgende fra hele landet. VVS’17 sætter dermed udstillerrekord, da det er første gang at så mange udstillere er samlet under taget i Odense Congress Center.

Samtidig bliver VVS’17 større end messen i 2015 målt på kvadratmeter, da mange af udstillerne har valgt at øge deres standareal. 

Blandt udstillerne til VVS’17 er der mange velkendte virksomheder, men denne gang kan VVS-messen også byde velkommen til 55 nye udstillere. 

Du kan se listen over udstillerne til VVS’17 her

Den moderne installatør
Temaet for VVS’17 er ”Den moderne installatør”, og med årets konferenceprogram er der særligt fokus på at give de besøgende brugbar viden med hjem; om bl.a. digitaliseringen i VVS-branchen, hvordan du arbejder med app’s, energibesparelser, indtjening og bundlinje. Samlet set giver de mange konferenceindlæg et bud på, hvordan VVS-branchen kommer til at udvikle sig i fremtiden.

Det er virksomheder og organisationer som Arbejdsgiverne, TEKNIQ, BDO, FM Mattsson Mora Group Danmark og EG Byg & Installation, som står for de faglige konferencer.

Se hele programmet for VVS’17 her

Skal du med til VVS’17?
Du kan stadig nå at tilmelde dig VVS’17. Det er gratis at deltage, men det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig her.

 VVS’17 finder sted d. 26. – 28. april i Odense Congress Center.

VVS-messen
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.11