23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få ny faglig viden med hjem – helt gratis

Riv en dag ud af kalenderen mellem d. 26. - 28. april og besøg VVS’17 i Odense Congress Center, hvor vi har samlet hele VVS-branchen under ét tag.

Som noget nyt har vi i år sammensat et fagligt funderet konferenceprogram, som finder sted hver dag mellem kl. 10 – 15, hvor det er gratis at deltage. Programmet er så bredt, at der er mulighed for at komme hele vejen rundt om branchen og fremtidens produkter.  

 Onsdagens program byder på en spændende paneldebat med EG Byg & Installation om fremtidens installatør. Senere samme dag kan du få gode råd til, hvordan du som virksomhed kan hæve produktiviteten og samtidig tjene (flere) penge, samt hvordan du tjener penge på energibesparelser.

Torsdagen sætter fokus på den moderne installatør, VVS-installatørens største udfordringer, indtjening og bundlinje. Alt dette omsat i praksis af virksomheden Pro Pipe, som fortæller, hvordan de har arbejdet med deres forretning. Eftermiddagen står i serviceaftalernes tegn, hvor du kan få konkrete råd til at arbejde med disse i praksis. Derudover har vi to spændende workshops med henholdsvis Arbejdsgiverne og BDO.

Vi slutter VVS’17 af med et kig ud i fremtiden. Hvordan bliver fremtidens VVS-branche? Hvis fremtiden er grøn, hvad kan du som installatør så bruge det til? Vil byggepladsen have gavn af robotter? Alle disse spørgsmål præsenteres og diskuteres på fredagens program.

 Se hele programmet for VVS’17 her.

Det er gratis at deltage i VVS'17, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig her

VVS-messen
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047