23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du have et mere driftssikkert varmeanlæg?

Det får du med en servicekontrakt fra Armatec, som giver dig et langt bedre og mere driftssikkert varmeanlæg og samtidig sparer dig penge på varmeregningen.

Kan det nu også passe? Ja, det kan det!

Langt de fleste varmeanlæg bliver først tilset, når der er noget der går i stykker, eller når nogen klager over, at der ikke er varme eller varmt vand.

Det betyder, at anlægget kan køre uøkonomisk i flere år, uden at det bliver opdaget.

Med en servicekontrakt fra Armatec vil man, ud over jævnligt at få tilset anlæg og komponenter så det sikres at alt fungerer optimalt, også få et overblik over hvordan den fremtidige drift af anlægget sikres. Herunder et økonomisk overslag over eventuelle enheder der skal skiftes inden for en given årrække, så man kan tage højde for det i sit budget.

Armatec har tæt kontakt til de ejer– og andelsforeninger samt industrielle virksomheder, som vi i dag servicerer. Det være sig på trykhold – vakuumaflufter – regulator – rensning af veksler – filtre og meget mere. Vi har ry for at være en meget troværdig samarbejdspartner, der sikrer dig tryghed, økonomisk drift og lavere varmeregninger. Et ry vi vil gøre alt for at leve op til.

Armatec servicekontrakt – din sikkerhed for problemfri drift og lavere varmeregning!

Armatec A/S
Mjølnersvej 4-8
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42685313
P nummer: 1001829239

Send til en kollega

0.031