23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flere medarbejdere ved Process Engineering A/S

Ole Rasmussener ansat som Projekt Manager og Ivan Jepsen som maskiningeniør

Ole Rasmussen vil styrke Process Engineering kompetencer inden for projektledelse.

Ole Rasmussen blev uddannet som maskinmester i 1992.  Efter uddannelsen sejlede Ole i nogle år inden han blev ansat som værkfører ved Semco Energi. I 1998 rejse han til Kuwait hvor han var maskinmester i vedligeholdelsesafdelingen ved The Kuwaiti Danish Dairy company hvor han med til at vedligeholde mejeri- og serviceudstyr som: ventiler, pumper og homogenisatorer centrifuger.  Herefter tog han til Saudi Arabien hvor han først var Service Manager og derefter Area Manager ved APV Middle East Ltd.  I 2005 blev Ole ansat som teknisk projektleder ved Arla Foods, hvor han havde ansvaret for økonomien i projekter. Siden 2009 har han været teknisk manager både her i Danmark og udlandet.

Speciale i:

  • Kommerciel projektledelse
  • Teknisk projektledelse

 

Ivan Jepsen vil styrke Process Engineering kompetencer inden for projektledelse

Ivan Jepsen blev uddannet i 1994 som maskiningeniør med en fortid som skibsmontør. Efter uddannelsen som maskiningeniør, har Ivan arbejdet ved forskellige maskinfabrikker inden han i 1998 begyndte, at arbejde inden for olie og gas som han har gjort siden både ved Rambøll, Mærsk og Dong hvor han har arbejdet både som maskiningeniør og projektleder. Arbejdsopgaverne har hovedsageligt været som projektleder, dimensionering af rør- og pumper, tekniske specifikationer på komponenter samt rør design.

Speciale i:

  • Projektledelse
  • Tekniske specifikationer på rør, ventiler og process udstyr

 

Med de to ansættelser er Process Engineering A/S nu oppe på 78 medarbejdere og forventer, at ansætter flere inden for de næste par måneder.

Process Engineering vil gerne byde de to nye medarbejdere velkommen i teamet

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Send til en kollega

0.047