23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se alle udstillerne på Building Green Aarhus

Standene blev revet væk til den første afholdelse af Building Green i Aarhus. Flere er gengangere fra den Københavnske afholdelse men mange der bydes også velkommen til flere nye virksomheder i Building Green regi.

Centralværkstedet samt de tilstødende lokaler bliver fyldt til randen med mange løsninger og produkter til den bæredygtige byggebranche. Dette på trods af den nyligt indførte ansøgningsproces.

Flere virksomheder blev ikke godkendt
I samarbejde med advisory boardet er der udarbejdet en ansøgning, som alle udstillere skal udfylde før der kan bookes stand på Building Green. Rigtig mange har ansøgt om stand, og på trods af, at flere måtte afvises er Building Green Aarhus nu fyldt.

Ansøgningen blev indført, til dels for at kunne få en større andel bæredygtige udstillere, men også for at udstillerne selv bliver opmærksomme på vigtigheden i, at tilbyde bæredygtige produkter og dermed ændre i deres materialevalg, transport, og produktion.

Se udstillerne på Aarhus afholdelsen
Over 60 udstillere, og over 150 produkter fremvises på Building Green Aarhus d. 29. - 30. marts i Centralværkstedet Aarhus C.
Se den fulde liste her!

Ønsker du at booke stand på København afholdelsen?
Standsalget er i fuld gang på København afholdelsen d. 1. - 2. november i Forum.  Er du interesseret i høre om mulighederne, kan du læse mere på www.buildinggreen.eu eller kontakte os på salg@buildinggreen.eu

Det er gratis for besøgende at melde sig til Building Green, tilmeld dig her!

Vi glæder os til at byde alle velkommen!

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

SE

Send til en kollega

0.094