23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Robuste metalflexslanger fra PG Flowteknik

Metalflexslanger til vakuum eller højt tryk fra PG Flowteknik Scandinavia ApS.

Til Hy-Lok klemringsfittings bruges ofte slanger. Vi har slanger i mange forskellige materialer som f.eks. PFA eller PTFE, men er tryk og temperatur oppe i den højere ende af skalaen, er det ofte nødvendigt med stålarmerede slanger. Vi har her et stort program af slanger som vi får fremstillet efter de mål vores kunder må ønske.

Slangerne kan enten leveres med PFTE som den indre slange og med en stålkappe udvendig eller en ren stålslange indvendig og med enkelt eller dobbeltlaget stålarmering udvendig.  

Fælles for begge typer slanger er at de fås med mange forskellige tilslutninger og i de længder man ønsker. Disse tilslutninger kunne f.eks. være dobbelt klemringsfittings eller en tube adapter til at sætte ind i en klemringsfitting.  De meste gængse gevindtyper som PSPP, PSPT eller NPT  og svejsetilslutninger er også en mulighed. Det er også muligt at få slangerne med male/female ZCR (face seal fittings) til rene systemer, Det er selvfølgelig også muligt at få metalslangerne renset til f.eks. oxygen service. Den indvendige slange og endefittings er rusftri 316 stål mens kappen typisk er rustfri 304 stål. 
Slangerne kan bruges fra vakuum og helt op til 300 bar og den kan desuden leveres med et metal sikkerheds kabel for ekstra sikkerhed og for at imødegå myndighedernes sikkerhedskrav
.
Se mere på vores hjemmeside  eller ring til os på 7384 1230 for mere information.

PG Flowteknik Scandinavia ApS
Metalgangen 13
2690 Karlslunde
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31469090
P nummer: 1014441022

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047