23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TreeWell nomineret til verdensomspændende konkurrence

Carex of Sweden og produktet TreeWell system er kommet i finalen og har nu chance for at vinde konkurrencen, hvor man vil finde det mest innovative produkt i verden inden for vandrensning.

Konkurrencen udspiller sig på messen International Water Summit den 16. til 19. januar i Abu Dhabi.

 

I troen på, at alle mennesker skal have adgang til rent vand og mad, et fornuftigt sted at bo og et liv i fred, har Dr. Stanislaw Lazarek og firmaet Carex of Sweden udviklet TreeWell systemet. Flere årtiers erfaring, forskning, tests og et globalt kontaktnet med stor kundskab har bragt produktet til dagens marked. Produktet er blevet udviklet ud fra principperne i det naturlige kredsløb og med en sammensætning, som gør, at man ved hjælp af bl.a. mikroorganismer, insekter og planter får et fantastisk resultat. Produktet er slam-frit og ovenikøbet så godt som vedligeholdelsesfrit. Det rensede vand skal genbruges i områder, der mangler rent vand.

 

TreeWell systemet indeholder også EXPO-NETs patenterede BIO-BLOK® filtermedie. BIO-BLOK® filtermediets overflade er specielt gunstigt for mikroorganismerne og deres vigtige indflydelse på processerne i TreeWell systemet.

 

EXPO-NET Danmark A/S lykønsker Carex of Sweden med det fine resultat – at blive nomineret til denne verdensomspændende konkurrence!

Vi tror på, at TreeWell system kan opnå førstepladsen, og vi ønsker held og lykke på mandag, når produkterne skal præsenteres for konkurrencens dommere.

 

Læs mere om konkurrencen og de nominerede:

http://www.internationalwatersummit.com/visit/innovateiws#/

 

Besøg Carex of Swedens hjemmeside:

http://www.carexofsweden.com/

 

Besøg EXPO-NET’s hjemmeside:

http://www.expo-net.se

 

Med venlig hilsen

EXPO-NET Danmark A/S

 

EXPO-NET Danmark A/S
Georg Jensens Vej 5
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53271715
P nummer: 1002002837

Kontaktperson

ME
Morten Eriksen
Intern salg
+45 96235602 me@expo-net.dk

Send til en kollega

0.063