23948sdkhjf
Del siden
Annonce

T&D Europe debat: HV jord- og søkabler er kerneteknologi

T&D Europe er en sammenslutning for virksomheder indenfor energitransmissions og -distributionsudstyr og services

Højspændings jord- og søkabler bliver en kerneteknologi for Europas fremtidige transmissionsnet. Det er konklusionen fra en paneldebat "A truely European network infrastructure - enabling the reinvention of electricity" i Brussel den 29.november, hostet af den europæiske sammenslutning for virksomheder indenfor energitransmissions- og distributionsudstyr og -services, forkortet kaldet T&D Europe.

Raul Gil, formand for Europacable Energy Team og COO i Prysmian Powerlink, repræsenterede Europacable sammen med Detlev Waimann, EVP for NKT Cables og Dirk Steinbrink, SEVP for High Voltage & Underwater Cable Business Group hos Nexans.

Med hensyn til projekter af fælleseuropæisk betydning (ENTSO-E TYNDP), benytter 48 procent af projekterne i 2016 af fælles interesse (PCI - Project of Common Interest) højspændings jord- eller søkabler, hvilket gør denne kabelkategori til en stadig vigtigere rygrad for Europas netværksinfrastruktur.

"Med en årlig produktion på godt 11.000 kilometer ekstra-højspændingskabler i Europa alene, er den europæiske kabelindustrien klar til at dække den forventede efterspørgsel. Der bliver behov for en grundig og pålidelig planlægning for at sikre, at der ikke opstår flaskehalse", udtalte Raul Gil.

Under debatten opfordrede Europacable lovgivere og myndigheder om at sikre teknologineutralitet. Derudover slog Europacable fast, at dets medlemsvirksomheder har forpligtiget sig til at samarbejde med Europa-Kommissionen, -Parlamentet, -Rådet og politiske beslutningstagere på nationalt og regionalt niveau samt samarbejdspartnerne for at opbygge Europas fremtidige transmissionsnet på en pålidelig, socialt acceptable og rentabel måde.

T&D Europe er den første europæiske sammenslutning for virksomheder indenfor energitransmissions og -distributionsudstyr og services. De har til formål at fremme fælles tekniske, økonomiske, miljømæssige og politiske interesser for branchen. Sammenslutningen blev oprettet i marts 2008 via en fusion mellem CAPIEL HV og COTREL. 

Læs mere om T&D Europe http://www.tdeurope.eu/en/home/

Læs mere Eurocable http://www.europacable.com/about-main/about.html

 

 

Prysmian Denmark
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27917887
P nummer: 1020861459

Kontaktperson

EKJ
Eva Kjær Jones
Marketing Manager
+45 29924106 eva.jones@prysmiangroup.com

Send til en kollega

0.047