23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er du tilmeldt Building Green? Få overblikket her!

I næste uge, onsdag og torsdag løber den 6. udgave af Building Green af stablen! Med rekord mange forhåndstilmeldt, anbefaler vi alle at hente deres billet på forhånd!

Hvis du ikke allerede har planlagt dit besøg på Building Green, kan du herunder se hvad du skal overveje at opleve d. 2. - 3. november i Forum.

Programmet
Building Green har i igen i år et stort omfattende program, du kan opleve talere fra ind- og udland. Building Green har i alt 4 konferencescener, hvor du kan opleve alt fra keynotes, debatter og interviews. Se hele programmet i invitationen her.

Se alle udstillere og søg på produktkategorier – allerede nu
Via et nyt samarbejde med byggematerialer.dk er der i på Building Green et nyt og smart udstillerkatalog. Det indeholder detaljerede informationer om alle udstillerne på messen – og er tilgængeligt allerede nu. Via det online messekatalog kan man på en enkelt og overskuelig måde planlægge sit besøg på Building Green 2016. Alle udstillere har deres egen profil med virksomhedens produkter, stand-nummer på messen og bæredygtige certifikater.

Man kan på en enkelt måde se alle udstillere via A-Å-listen og klikke ind og se mere om den enkelte virksomhed, og de produkter virksomheden præsenterer på messen. Desuden har man også mulighed for at søge efter virksomheder inden for forskellige produktkategorier. Se oversigten her

Green Connections
Vi tilbyder igen den eksklusive mødemulighed, hvor du på forhånd booker 1:1 møder, således du inden Building Green ved præcis hvem du skal møde og hvornår. Se alle de tilmeldte og opret din egen profil her! OBS: Tilmeldingen lukker til Green Connections om få dage.

Building Innovation
Som noget nyt kan byggeriets virksomheder samt entreprenante ildsjæle, iværksættere og innovatører for første gang få afprøvet deres bæredygtige løsninger og forretningsideer på Building Green.

Når Building Green den 2.-3. november slår dørene op til dette års event for bæredygtige og energieffektive løsninger til byggeriet, bliver det med et nyt stort område dedikeret til innovation.
Området, som går under navnet Building Innovation, er udviklet i et samarbejde mellem Building Green, innovations- og væksthubben BbloxHub og Smith Innovation. Læs mere her!

Gratis tilmelding
Det er gratis at deltage på Building Green, husk du også kan tilmelde dine kolleger således i kan følges derud! Husk at printe billetten eller medbring den på din Smartphone. Tilmeld dig her!

Vi ses i Forum i næste uge!

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

SE

Send til en kollega

0.047