23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Anders Morgenthaler og "Bonderøven" på Building Green

Der er lagt op til en revolution for ”pissesundt indeklima” – citat Anders Morgenthaler, når Frank Erichsen ”Bonderøven” og Anders Morgenthaler deler ud af deres passion, erfaringer og tanker på Dansk Træfiberisolering (DTI) stand på Building Green.

På Building Green, har udstillerne i år haft travlt med at lave særarrangementer på standene. En af de mere iøjnefaldende er Dansk Træfiberisolering som har inviteret selveste Anders Morgenthaler og Bonderøven på besøg!

Frank Erichsen ”Bonderøven”:

”Vores moderne verden er gennemsyret af systemer, uanset om du sætter din telefon til opladning eller trækker ud i wc'et, indgår du i systemer, som er så komplekse at man ikke har nogen chance for at vide om man gør noget, der bærer i en grøn eller sort retning.

Byggeri er ingen undtagelse, skal vi sikre en grøn fremtid, skal vi væk fra de skrøbelige korthus lignende måder vi bygger på i dag, hvor katastrofen er total hvis et produkt svigter og hvor håndværkeren er trællebundet. Vi skal finde de unikke materialer, som sikrer enkelt, sundt og grønt byggeri.”

Anders Morgenthaler:

”Hvis man har prøvet at sidde til forældremøde med 150 mennesker i et standart bygget klasselokale, så ved du at man gerne vil ud derfra efter femten et halvt minut. Og det skyldes ikke diskussionen om madpakker og kageordningen. Det er på grund af tung luft, begyndende hovedpine, tørhed i samtlige slimhinder og generelt som man har det inden i en plastisk pose.

Derfor har vi indrettet vores skole med naturlige byggeprodukter som skaber et indeklima, hvor man alene bliver træt i hovedet af kageordningen og problemerne med de andres uopdragne unger.”

Hvornår
Vil du gerne opleve de to herrer, så mød på stand nr. 7, Torsdag d. 3. november kl.10.45 hos Dansk Træfiberisolering A/S, Hunton A/S og Byg Sundt.

Dansk Træfiberisolering A/S, Hunton A/S og Byg Sundt arbejder udelukkende i åndbare materialer, der kan fugthåndtere og som giver et naturligt og sundt indeklima. Byggematerialer der giver god samvittighed og som efterlader et minimalt aftryk på naturen.

Vi glæder os til at se dig og sætte skub i revolutionen!

Husk det er gratis at deltage på Building Green! Tilmeldt dig her!

 

 

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

SE

Send til en kollega

0.062