23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CERTEX Danmark udvikler komplekse, skræddersyede løsninger

LINDØ port of ODENSE og CERTEX samarbejder om unikke løsninger

Som et led i udviklingen af skræddersyet og effektivt løfteudstyr, indgår CERTEX' Solution Center regelmæssigt fortrolighedsaftaler med vores kunder.

"Det tætte samarbejde med LINDØ port of ODENSE er en kæmpegevinst for projektet. Vores ingeniører har alle de nødvendige data til rådighed i hele processen, og det betyder, vi kan skræddersy udstyret, så det imødekommer både kundens og de fysiske forhold i industriparken, siger Jan Lindberg Larsen, Solution Center Manager i CERTEX".

"Vi har gode erfaringer med at udvikle komplekse, skræddersyede løsninger til vores portalkran sammen med CERTEX. Dels har CERTEX' ingeniørafdeling den fornødne know-how og kapacitet til at løse netop den type opgaver, dels har de et godt teknisk kendskab til portalkranen, som løftegrejet skulle udvikles til. Derfor var det nærliggende at vælge CERTEX som samarbejdspartner til denne opgave", siger Peter Blazejewicz, afdelingsleder, Løft & Transport - Engineering.

"Vi kunne ikke have udviklet den samme målrettede løsning uden hverken fortrolighed eller det tætte samarbejde og den åbenhed, der har kendetegnet forløbet", siger Jan Lindberg Larsen.

Kontakt os gerne med dine store eller små udfordringer, så har vi også en løsning til dig!

CERTEX Danmark A/S
Trekanten 6-8
6500 Vojens
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16069248
P nummer: 1002978030

Kontaktperson

Kirsten Bram
Handelsgrafiker
kirsten.bram@certex.dk

Send til en kollega

0.047