23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny R 5 RD vakuumpumpen Præsenteres ved Foodtech - Hygiejnisk design og energibesparende drift

Busch deltager på dette års Foodtech 16" Kom og se vores nyeste udvikling indenfor R 5 serien, special designet til fødevare branchen.

Energieffektivitet vil være et af hovedtemaet på Busch’s stand på dette års Foodtech udstilling i Herning. 
Busch er engageret i at udvikle vakuumpumper og centraliserede vakuumsystemer, der opererer med det højest mulige niveau af energieffektivitet, så vores kunder indenfor forarbejdning og emballage i fødevareindustrien kan drage fordel af lavere energi- og produktionsomkostninger.

Busch præsenterer for første gang i Danmark sin nye serie af lamelvakuumpumper designet specielt til hurtige pakningscyklusser for pakkemaskiner. 
Den nye R 5 RD tilbyder gennemsnitligt energibesparelser på 20% i forhold til de nuværende løsninger på markedet. 

R 5 RD
Den nye RD-serie er baseret på samme teknologi som en R 5 lamel vakuumpumper, som har været standarden for årtier i både fødevare- og emballagebranchen. Teknisk optimering af enkelte komponenter, har muliggjort at reducere energiforbruget væsentligt uden at påvirke pålidelighed og robusthed. Samtidig er pumpehastigheden ved enkelte modeller også blevet forøget.

Alle komponenter, der kræver vedligeholdelse er monteret på den ene side af pumpen for lettere adgang og derved reducere stoptid ved service, yderligere er den afkølende luftcirkulation også blevet optimeret. Udløbet for udsugningsluft kan både rettes til siden eller nedad, afhængigt af hvordan pumpen er bygget ind i pakkemaskinen. En gas ballast monteret som standardudstyr, tillader udvinding af fugtig luft, hvilket gør denne vakuumpumpe ideel til emballering af fersk kød og andre fugtige produkter.

Den nye Busch RD lamel vakuumpumpe er designet med hygiejnen i tankerne, derfor kan overfladerne let rengøres, overfladerne gør samtidig at vand og rengøringsmiddel hurtig løber væk, og derfor ikke efterlader rester. Pumpen kan også vælges i et mere hygiejnisk udgave, som tillader at man kan rense vakuumpumpen ved brug af damp.

Denne nye generation af lamel vakuumpumper bekræfter Buschs position som den førende producent af industrielle vakuum teknologier, og sætter nye standarder for energieffektivitet, driftssikkerhed, hygiejne og nem vedligeholdelse.

Møde Busch på Foodtech messen, på stand 8350, i hal K

Få mere viden, og se filmen om R 5 RD her

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.049