23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Styring af dit hjem har aldrig været nemmere

ABB-free@home samler boligens tekniske installationer i et system, der er nemt at installere, konfigurere og betjene.

En intuitiv app på telefon eller tablet giver fuld kontrol over lys, varme, gardiner og meget mere – og man kan selvfølgelig også betjene de væsentligste funktioner fra kontakter på væggen.
Der er ikke noget revolutionerende i at kunne styre lyset eller varmen via en app. Det nye her er, at det hele samles i én og samme app og på den måde giver elinstallatøren og brugeren mulighed for at konfigurere og betjene lys, varme, vinduer, markiser og meget mere fra ét og samme sted. Det lyder måske kompliceret, og det er det faktisk også, men alt det komplicerede er skjult bag en ekstrem brugervenlighed, der sikrer, at systemet lever op til sit mantra. Nemlig, at det skal være nemt for alle.

ABB-free@home er skræddersyet til dansk boligbyggeri
ABB-free@home er skræddersyet til boligbyggeri. Skræddersyet til at skabe den perfekte balance mellem komfort, sikkerhed og energibesparelser. Boligen er menneskets fristed og et sted, hvor vi kan udtrykke os frit og kun bør omgives af de ting, vi kan lide. ABB-free@home-systemets synlige komponenter som betjeningstryk, rumtermostater osv. er tilpasset de såkaldte europadåser, som foruden hidtil usete funktioner også tilbyder en nærmest uendelig række af valgmuligheder, hvad angår form og farve. Endnu en kærkommen mulighed for at skille sig ud og understrege din stil.

Og nu gør ABB-free@home Wireless det hele endnu nemmere
Omdrejningspunktet for ABB-free@home er, at det skal være nemt. Nemt at installere, nemt at konfigurere og vigtigst af alt, nemt at betjene. Og nu gør ABB-free@home Wireless det hele endnu nemmere. Under normale omstændigheder skal ABB-free@home-enhederne forbindes indbyrdes via to ledninger, en såkaldt busforbindelse – men de nye ABB-free@home Wireless-enheder kræver ingen 2-leder forbindelse. Afhængig af produktet forsynes de via batteri eller 230 V, og kommunikerer derefter trådløst med resten af systemet.

Det nye trådløse sortiment indeholder både batteridrevne enheder som vindueskontakter og radiatortermostater samt trykkontakter og aktuatorer, der forsynes med 230V. Vindueskontakten kan fx anvendes til at detektere, om vinduer og døre er åbne eller lukkede, og varmen reguleres derefter. Hvis det er nødvendigt, sender ABB-free@home-systemet en e-mail eller push-notifikation via fjernadgangen, myABB-LivingSpace.

Fra forbrugerens synspunkt er der ingen forskel på fortrådede og trådløse enheder. De nye trådløse komponenter indgår i systemet på lige fod med de fortrådede enheder. Den neste forskel er, at installationen nu er blevet endnu nemmere at foretage, og at systemet nu kan udvides op til i alt 64 fortrådede og 64 trådløse enheder i ét system.

Desuden er de nye produkter et særdeles godt supplement til den trådløse del af systemet, der i forvejen blandt andet omfatter fuld kontrol af Philips Hue-belysning.

ABB A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31371716
P nummer: 1002887225

Send til en kollega

0.063