23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dickow lancerer NKX – en ny pumpeserie til hedtolie

Dickow Pumpen fra Tyskland lancerer en ny serie af NKX pumper, der erstatter Dickows tidligere olie-cirkulationspumpe NKLs. De ydre dimensioner på begge pumpetyper er identiske.

Disse cirkulationspumper har dimensioner og ydeevne i henhold til DIN EN 733, hvilket betyder at sortimentet er opdelt i forskellige pumpestørrelser for at opnå den bedst mulige virkningsgad for alle driftspunkter på den enkelte pumpe type.

Optimeret konstruktion med udvidede anvendelsesområder
NKX-pumpen anvendes som cirkulationspumpe til varme olier i industrielle varmeanlæg. Pumpehuset er designet til 16 bar, kapaciteter op til 400 m3/h og løftehøjde op til 90 meter ved 50 Hz. Lejebukken med ekstra luftkøler er specielt designet til at håndtere hedtolier. Med det nye design udvides anvendelsesområdet for pumpen nu til 350°C, uden vandkøling. Den mekaniske akseltætning er placeret hvor pumpen er køligst, der kan således anvendes standard tætning. Det maksimalt tilladte driftstryk på den mekaniske tætning er 10 bar.

Fordele

  • I forhold til produkter fra alle konkurrenter kræver det mekaniske tætningskammer ikke manuel, ekstern påfyldning og udluftning. Pumpen er selvudluftende (PATENT ANMELDT)!
  • Da ingen påfyldning og udluftning kræves, er der ikke er behov for at indsamle og bortskaffe spildt olie. Som en ekstra fordel kan operatøren ikke komme til skade under udluftning af den varme pumpe.
  • Selv ved høje mekaniske akseltætningstætnings temperaturer vil faren for olie-kulstof aflejringer blive stærkt minimeret grundet mangel på ilt.
  • Kølespiralen tillader drift af pumpen op til 3500 rpm.

For yderligere information
De nye NKX pumper forhandles af Pumpac A/S, som gerne fortæller mere om pumperne på Automatikmessen den 13. – 15. september, stand B1004. Du kan også få yderligere information her, eller ved at kontakte Pumpac direkte.

Om PumPac
PumPac A/S er en ingeniør- og handelsvirksomhed, der markedsfører og sælger pumper, kompressorer og systemer til mange industrier så som: Affaldsforbrænding, kemisk industri, medicinalindustri, papirindustri, biobrændsel, kraftværksteknik, miljøanlæg, skibsfart, biogas anlæg, maskinbyggere, offshore, værftsindustri. Venligst se vores udvalg af pumper på vores hjemmeside www.pumpac.dk.

PumPac A/S
Torvet 4, 1 sal
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12739176
P nummer: 1004370744

Kontaktperson

MA
Michael Andreassen
Direktør
+45 46761700 pumpac@pumpac.dk

Send til en kollega

0.046