23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Årets program - Building Green 2016

Vi kan under temaet "Byggeriet i det bæredygtige byrum", nu endelig præsentere årets fulde Building Green program: 2 dage, 4 scener, 100+ talere og gratis tilmelding!

Den 2. og 3. november åbner vi endnu engang dørene til Danmarks største bærdygtige event: Building Green i FORUM, København. Vi har glædet os til at præsentere hele programmet, som igen i år er pakket med talere fra ind og udland.

I 2016 rækker temaet en tand længere ud end alene at fokusere på bæredygtige bygninger, men sætter det også i sammenhæng med byrummet med overskriften: BYGGERIET I DET BÆREDYGTIGE BYRUM!

Se alle keynotes på hjemmesiden, som alle understøtter temaet bl.a. med emner som “Social Infrastructure“, præsenteret af Jacob Lange fra BIG, og Julien De Smedt, JDS/JULIEN DE SMEDT ARCHITECTS (BE) stiller skarpt på emnet med overskriften “The City of Tomorrow”. Desuden vil Prof. Dr. Michael Braungart fra EPEA International Umweltforschung GmbH (DE) præsentere “Cradle to Cradle – A Building like a Tree, A City like a Forest”.

Herudover afvikles der tre forskellige seminarrækker for Building Greens besøgende. I år er seminarrækkerne opdelt i VIP-Discussions, Learning Sessions og Sponsor Talks.

På VIP-Discussions tager Building Greens partnere  politiske/ideologiske emner op til diskussion. Det bliver i form af debatter og indlæg og afholdes på tværs af samarbejdspartnerne. Building Greens partnere vil på Learning Sessions bl.a. præsentere konkrete metoder/materialer/emner med ekspertindlæg - omdrejningspunktet er produkt, teori og praksis. Det er her, at de besøgende kan hente værktøjer og inspiration til deres interesser og fagområde. Building Greens sponsorer vil bringe interessante og nyhedsrelaterede indlæg på Sponsored Talks.

Husk at tilmelde dig på forhånd, så undgår du køen. 
Se hele programmet, på Building Greens nye webside: www.buildinggreen,eu

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

SE
Sarah Elhauge
Salgs- og marketingschef
+45 41951407 se@insightevents.dk

Send til en kollega

0.047