23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er du fri af din hjernerystelse?

1500 kommer årligt til skade med hovedet på arbejde. Det resulterer ofte i hjernerystelser, der kan være svære at komme helt af med.

Du har måske selv oplevet det eller også kender du en kollega eller ven, der har prøvet slå hovedet på arbejde. Det har måske endda resulteret i en hjernerystelse, der har kostet flere sygedage. Som regel er hvile og ro efter en hjernerystelse alt, hvad du behøver for at komme ovenpå igen, men i nogle tilfælde trækker eftervirkningerne i langdrag. Hverdage, der før en ulykke var fyldt med arbejde, familie og fritid, kan meget vel blive erstattet af depression og negative tanker efter en ulykke.

Tænk dig godt om, så kommer du langt

I Danmark er vi meget langt, når det gælder personlig sikkerhed på arbejdspladsen. Men som enkeltpersoner kan vi altid forbedre vores odds for at nå til fyraften uden uheld. Når du skal beskytte hovedet på dit arbejde, så gælder det om at tænke mulige uheld ind i dine arbejdsopgaver. Lav en personlig risikovurdering at handle ud fra.

Så kommer du frem til den bedste løsning for dig. Det kan eksempelvis være, at du skal ændre på dine arbejdsmetoder eller vælge en fornuftig sikkerhedshjelm, der passer til dit arbejde og din arbejdstid.

Hvis du er i tvivl, kan du finde masser af hjælp på websites:

http://www.arbejdsmiljoviden.dk/
http://www.arbejdstilsynet.dk/

Kilder:
http://arbejdstilsynet.dk/da/statistik/arbejdsskader/arbejdsskader-arsopgorelser
http://politiken.dk/indland/ECE814578/haardt-slag-i-hovedet-kan-nulstille-livet/

Stennevad
Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12591187
P nummer: 1000412249

Send til en kollega

0.032