23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ZX talje fra Street er indbegrebet af intelligent design

Hos Carl Stahl forhandler vi produkter fra den engelske kranproducent Street, som har 70 års erfaring inden for produktion af kraner og tilbehør. Deres ZX talje er innovativt design og kvalitet med mange fordele.

En ZX talje fra Street giver brugeren en række enestående fordele. Siden ZX taljen kom på markedet for 10 år siden, slog Street sig fast som markedsførende inden for taljeteknologi. Udviklingen af taljen har været med øje for at bibeholde de bedste funktioner, samtidig med at tilføje en række nyskabelser for at øge brugervenligheden og ydeevnen.

ZX taljen er af høj holdbarhed, let betjenelig og med topmoderne teknologi. Denne talje er designet til at yde til perfektion og øge brugerens produktivitet.

Nogle af de mange fordele ved ZX taljen er blandt andet præcisionsfremstillet taljegearkasse med alle gear i oliebad i et støbt aluminiumsgearhus. Dette oliebad gør at gearene er permanent I olie, så sikkerheden og driftssikkerheden bevares år efter år.

Endvidere overflødiggør løbekattens reaktionsrulle behovet for kontravægt, så hjulets levetid forlænges. grundet den lavere taljevægt.
For sikker last forhindrer momentarmens udkoblingsanordning (kapacitetsbegrænser), at operatøren utilsigtet overbelaster talje- og kranstrukturen. Dette beskytter både operatøren og maskinen samtidig med at den måler hele den last, som taljemekanismen overfører og ikke kun lasten på én eller to wirer.

ZX taljen råder over flere drifts- og sikkerhedsfunktioner. Dette indebærer blandt andet.

• En kraftig wirestyr som sikre positiv wirekørsel og forhindre skader ved forhold med slækket wire.
• Ekstern taljemotor med god tilgængelighed
• Taljebremse med lang levetid
• Taljebremsen er fuldt tilgængelig ikke monteret inde i motorhjelmen
• Taljebremsen virker på gearkasseaksel og ikke på motorakslen

Læs mere omkring ZX taljer fra Street på vores hjemmeside www.carlstahl.dk, eller kontakt os på +45 76 45 76 24 02 34 eller info@carlstahl.dk hvor en af vores medarbejdere vil være behjælpelig.

Carl Stahl A/S
Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15228431
P nummer: 1008915349

Send til en kollega

0.031