23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ISO 9001 certificering af R&D

R&D har i mange år arbejdet med faste processer og procedurer for projektstyring og kvalitetssikring, og har nu valgt at gennemføre en ISO auditering. En certificering kan være en fordel, når der indgås aftaler med mange større kunder.

R&D samarbejder i større og større omfang med store danske og internationale kunder. Her er en ISO certificering ofte er en fordel, når man skal godkendes til samarbejdet. "Det er således også den primære baggrund for, at vi har valgt at blive auditeret,” siger CEO Steen Rosenstand fra R&D. ”Samtidig har det også været en god mulighed for at få kigget alle vores systemer efter i krogene, hvilket altid er en sund proces. Vi har således netop modtaget ISO 9001 certifikatet.”

Erfaren kvalitetschef
For at gøre hele processen og det efterfølgende vedligeholdelse af systemerne så professionel som muligt, valgte R&D i forbindelse med certificeringsprocessen at ansætte en kvalitetschef. ”Vores kvalitetschef Lone Gramkow Hansen har mange års erfaring med kvalitetsstyring, og hun har været en vigtig brik i hele processen,” siger Steen Rosenstand. ”Samtidig giver ansættelsen os gode muligheder for at opsamle værdifuld viden internt, hvilket også har høj prioritet. Lone løser samtidigt konsulentopgaver ude hos R&D's kunder.”

Klar til nye kunder
Med certifikatet på, at R&D lever op til kravene i ISO 9001, er man således også klar til at fortsætte og videreudvikle samarbejdet med kunderne. ”Vi har fået opbygget en stærk position som leverandør til mange betydende kunder i både dansk og international industri herunder i fly-, vind- og olie & gasindustrien,” siger Steen Rosenstand. ”Den position har vi nu endnu bedre muligheder for at udbygge i de kommende år.”


På billedet R&D’s ledergruppe med certifikatet. Fra venstre CEO Steen Rosenstand, Business Manager Thomas Andersen, Business Manager Peter Kattai Ulrikkeholm og Business Manager Søren Schmidt Kellenberger. Forrest kvalitetschef Lone Gramkow Hansen.

R&D Test Systems
Sigma 3
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37844179

Send til en kollega

0.031