23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Besøg Busch på IFFA messen

Vi vil præsentere den nye lamelvakuumpumpe R 5 RD 0360 A, som er designet specielt til fødevareindustrien, med henblik på rengøring og energioptimering. De nyeste løsninger fra Busch vil blive præsenteret på årets IFFA udstilling på stand A 37

Energieffektivitet vil være hovedtemaet på Busch’s stand på dette års IFFA udstilling i Frankfurt, Tyskland. Busch er engageret i at udvikle vakuumpumper og centraliserede vakuumsystemer, der opererer med det højest mulige niveau af energieffektivitet, så vores kunder indenfor forarbejdning og emballage i fødevareindustrien kan drage fordel af lavere energi- og produktionsomkostninger.

Busch fremviser derfor for første gang sin nye serie af lamelvakuumpumper designet specifikt til pakkemaskiner, som vurderes til at give en energibesparelse på op til 20 %.Den nye RD-serien er baseret på teknologien af en R 5 lamel vakuumpumper, som har været branchens standard for årtier i fødevareproduktion og emballage. Teknisk optimering af enkelte komponenter, har muliggjort at reducere energiforbruget væsentligt uden at påvirke pålidelighed og robusthed. Samtidig er pumpehastigheden ved enkelte modeller også blevet øget,
hvilket for kødproducenter betyder reducerede cyklustider og lavere energiforbrug ved pakning.

Alle komponenter, der kræver vedligeholdelse er monteret på den ene side af pumpen for lettere adgang og derved reducere nedetid ved service. Den afkølende luftcirkulation er også blevet optimeret. Udløbet for udsugningsluft kan både rettet til siden eller nedad, afhængigt af hvordan pumpen er bygget ind i pakkemaskinen. En gas ballast monteret som standardudstyr tillader udvinding af fugtig luft, hvilket gør denne vakuumpumpe ideel til emballering af fersk kød og andre fugtige produkter.

Den nye Busch RD lamel vakuumpumpe er designet med hygiejnen i tankerne, derfor kan overfladerne let rengøres, overfladerne gør samtidig at vand og rengøringsmiddel hurtig løber væk, og derfor ikke efterlader rester. En valgfri "Hygiejnisk Package" gør at vakuumpumpen kan renses ved brug af damp.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.031