23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få markedets mest nøjagtige og robuste Vortex måler

Endress+Hauser er en førende producent af Vortex flowmålere og har for nylig designet og udviklet markedets mest nøjagtige og robuste Vortexmåler, Prowirl 200, der er spækket med nye funktioner.

Den vigtigste funktion for alle Vortex målere er at lave en nøjagtig måling på volumenstrøm af væsker, gasser eller damp i industrielle applikationer. Den nye Endress+Hauser Vortex måler er særlig ideel indenfor fødevare (utilities) - og Olie & Gas-industrien, hvor nøjagtigheden er af største betydning for brugeren. Du finder simpelthen ikke en mere nøjagtig Vortex måler på markedet, hvad enten du måler på væske, gas eller damp.

En anden meget vigtig funktion for den nye flowmåler er robustheden. Som den eneste Vortex måler på markedet, kan Prowirl 200 modstå både vibrationer og termisk chok. Du vil derfor ikke opleve nogle problemer med denne måler uanset hvilken applikation du bruger den i.

Generelt vil du kunne spare mange penge med Prowirl 200 i løbet af flowmålerens levetid. Ikke blot har du den mest nøjagtige måler, der sikrer en høj kvalitet på dit produkt og minimalt spild, den er også den mest robuste måler i en høj kvalitet. Men ikke nok med det; du får ligeledes en måler med løbende selv-verificering kombineret med en sensor-kalibrering, der holder gennem hele flowmålerens levetid – den kræver intet vedligehold..

Hvis du står foran at skulle måle på både væsker, gas og damp, kan Prowirl 200 være total uundværlig for dig. Prowirl 200 er den eneste 2-fase Vortex måler på markedet, som betyder at den kan måle væske, gas eller damp uden at du behøver at lave nogle forud indstillinger. Den kan endda give en alarm hvis du oplever våd damp, hvilket i værste fald kan forårsage skade eller en forringelse af din proces. Da Prowirl 200 har en integreret temperaturmåling, kan du få en meget præcis måling af masse og energi strøm af mættet damp.

Ud over disse nævnte fordele er Prowirl 200 flowmåleren både let at installere og kan anvendes i sikkerhedsområder. Vi tør dermed godt sige at Prowirl 200 er den mest innovative Vortex måler på markedet i dag!

Læs mere om Prowirl 200 på: www.dk.endress.com/prowirl200Danmark

Endress+Hauser A/S
Poppelgårdvej 10-12
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK49001517

Send til en kollega

0.032