23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GARANT Master Steel Deep

Nyt dybhulsbor giver op til 30% højere tids-/spånvolumen ved op til 70% højere processikkerhed og holder tre gange længere

Produktfamilien ‚Garant Master‘ til high-performance-spåntagning får nyt medlem. Med GARANT Master Steel DEEP bringer Hoffmann Group et nyt superlativt dybhulsbor på markedet. Værktøjet blev konciperet til ekstremt processikker dybhulsboring ved høje skæreparametre. Optimeret til spåntagning af stål viser dybhulsboret uden Co-pilot-boring også hele sin styrke i rustfrit stål og støbejern. Herved opnår det en op til tre gange så lang standtid sammenlignet med aktuelle markedsledsagere. Således egner  GARANT Master Steel DEEP sig specielt til bearbejdning af kvalitative emner, der kræver et maksimum ar processikkerhed. Det nye dybhulsbor kan fra dags dato bestilles på eShoppen www.hoffmann-group.com samt vha. Hoffmann Groups katalog 2020/2021.

I interne tests hat det nye GARANT Master Steel DEEP sammenlignet med sin forgænger samt med produkter fra markedsledsagere opnået utrolige værdier: Op til 30 procent højere tids-/spånvolumen, op til 70 Prozent højere processikkerhed og tre gange så lang standtid. Denne fremragende ydelsesevne har værktøjet takket være en særligt gennemtænkt konception: Lige hovedskær reducerer skærekræfterne, en forbedret spidsgeometri sørger for optimalt spånbrud og et specielt design af køling og borstyring bringer enestående fordele: Udelukkende i hovedområdet blev den indvendige køling udført spiraliseret for at muliggøre en ulige rotationsstigning af spånnoterne med en adaptiv spiralvinkel på 15 til 30 grader på den resterende borkorpus. Det fører til en ekstremt hurtigere transport af spånerne du af boringen og til mere processikkerhed ved højere skæreværdier. En patenteret borstyring bestående af føringsfas og føringsringe reducerer vibrationer og muliggør en meget høj borehulkvalitet. Takket være føringsringene omskyller kølemidlet målrettet borespidsen og forhindrer en overopvarmning af  bearbejdningszonen. Desuden optimeres spånflowen ved hjælp af en hovedbelægning og polerede spånnoter.

 GARANT Master Steel DEEP sætter også nye normer med hensyn til standtider og værktøjsslid. Dens overordentlige stabilitet og holdbarhed kan det takke en stærk kerne af sinterstruktureret hårdmetalsubstrat (patenteret metode) samt en ekstremt slidfast og varmeresistent TiAlN-baseret Multilayer-belægning for. På grund af hovedbelægningen kan værktøjet genopslibes op til fire gange i originalkvalitet.

 Produktfamilien ‚GARANT Master‘ blev skabt af Hoffmann Group i 2015 med specielt ydelsesstærke og processikre værktøjer, der skulle gøre high-performancespåntagningen endnu mere produktiv, som mål. Produktfamilien udvides siden da konsekvent og tilbyder meget moderne high-performance-værktøjer til alsidige spåntagningsanvendelser.

Hoffmann Group Danmark

Hoffmann Group
Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
CVR nummer: DE812098341

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078