23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt onlineværktøj til olie- og gasindustrien fra Trelleborg

Trelleborg Sealing Solutions demonstrerer sit nyeste onlineværktøj på ATCE (stand 1807). Værktøjet indeholder et videnscenter med information og tætnings-know-how til olie- og gasindustrien.

Trelleborg designede websiden oilandgas-seals.com for at imødekomme olie- og gasteknikeres behov ved at vise et omfattende udvalg af gennemprøvede tætningsprofiler. Dette dynamiske værktøj gør det muligt at have nøgleoplysninger lige ved hånden, så man straks kan finde den optimale tætningsløsning til sin applikation.

Vidensdeling
“Som global leder på markedet for polymerløsninger som tætner, dæmper og beskytter vigtige applikationer i de mest krævende miljøer, har vi en forpligtelse overfor olie- og gasindustrien og glæder os over at kunne dele årtiers erfaring med vores ingeniørkollegaer,” siger Eric Bucci, Segment Manager for Oil & Gas Americas, Trelleborg Sealing Solutions.


Brobygning
Som et supplement til Trelleborgs Videnscenter som blev lanceret i januar, bygger oilandgas-seals.com yderligere bro mellem Ingeniørernes behov og grundlæggende teknologidokumentation.

Trelleborg Sealing Solutions Denmark A/S
Forbindelsesvej 4
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76948615
P nummer: 1001594882

Kontaktperson

TD

Send til en kollega

0.047