23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Masser af god energi da udenrigsministeren besøgte Momentum Gruppen på Husum Wind messen

Udenrigsminister Kristian Jensen besøger Momentum Gruppen på Husum Wind 2015

På den netop afsluttede vindmøllemesse i Husum den 15. – 18. september 2015, besøgte den danske udenrigsminister, Kristian Jensen, Momentum Gruppens stand.

Formålet med Kristian Jensens besøg var at understøtte de danske virksomheders deltagelse på en af de førende messer for vindindustrien, samt understøtte dansk-tysk samarbejde, vidensdeling og erfaringsudveksling inden for vindenergi.

CEO for Momentum Gruppen Kim Madsen orienterede udenrigsministeren om vigtigheden for de danske virksomheder i at deltage på vindmøllemessen, herunder også for Momentum Gruppen, som er én af de vigtigste begivenheder i branchen i 2015.

For de virksomheder, som ønsker at opnå en andel af Europas største energimarked i Tyskland, er det et ”must” at deltage enten som udstiller eller besøgende.

Kristian Jensen spurgte interesseret ind til Momentum Gruppens aktiviteter og udbytte af messen. Efter en kort og afslappet samtale, ilede udenrigsministeren videre til nogle af de mange andre danske udstillere på messen.

For Momentum Gruppen er det vigtigt at vise flaget for dels at sprede kendskab om Momentum Gruppen og dels at vise, at Momentum er med helt fremme blandt de danske virksomheder, som kæmper om et milliardstort marked i et konkurrencepræget internationalt miljø.

Momentum Energy Group A/S
Københavnsvej 81
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41482710
P nummer: 1025989437

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047