23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opbevaring af farlige medier i arbejdslokaler

I mange industrielle områder er det nødvendigt, at lagre brandbare, vandforenende og antændelige væsker i arbejdslokaler. DENIOS har et stort sortiment af skabe til sikker lagring af farlige medier i arbejdslokaler.

Farligt-gods skabe
Brændbare væsker og lignende farlige medier må kun opbevares i arbejdsrum, hvis de opbevares i brandsikre områder. Dette gøres normalt i brandsikre skabe, som er testet ifølge EN 14 470. DENIOS tilbyder et bredt produktsortiment inden for dette område. Se DENIOS store sortiment indenfor brandsikre skabe.

LÆS OGSÅ: Nødbrusere fra DENIOS ApS

Kemikalie- og giftskabe
Kemikalie- og giftskabe bruges til opbevaring af olie, syrer og baser.
Der bruges kun materialer af højeste kvalitet til at fremstille disse kemikalieskabe. Den kemisk bestandige plastlaminering giver skabet en optimal korrosionsbeskyttelse. Hvis der skal lagres vandforurenende, ikke antændelige væsker og giftige medier i arbejdslokaler, skal der bruges DENIOS' kemikalie- og giftskabe.

Batteriskabe
Batteriskabe opfylder alle krav i henhold til loven. En styringsenhed overvågner opladningen. Opladningen finder kun sted, når døren er lukket og ventilationen tændt. Gasser der opstår under opladningen udsuges automatisk og luftstrømen overvågnes permanent.
Der findes to tilslutninger i batteriskabet, så at der kan oplades to batterier på samme tid. Batteriskabet har et integreret opsamlingskar med gitterrist som beskyttelse mod spildte væsker. Kabinettet fremstilles af syre- og basebestandig polyethylen.

LÆS OGSÅ: Danmarks billigste opsamlingskar

Aftapningsskabe
Aftapningsskabe til kemikalier er en speciel løsning, hvis der skal påfyldes jævnligt fra flere dunke. Kemikalieskabet er indrettet til praktisk håndtering, f. eks. med udtrækkelige hylder.
Aftapningsskabe fås som komplet enhed, men der er også mulighed for at du skræddersyer dit eget skab lige efter dit behov. DENIOS leverer også de passende dunke samt aftapningshaner.
Grundlag for den høje kvalitet er altid et stabilt kabinet af stålplader. DENIOS' kemikalieskab er udstyret med et bundkar og 3 hylder, som fås galvaniseret eller pulverlakeret. Som standard har de ventilationsåbninger, kan tilsluttes til en udluftningsventilator og har et tilpasset tilbehørssortiment.

Se DENIOS store udvalg af opsamlingskar og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76244088 eller send en e-mail til info@denios.dk

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

RSF
René Skovgaard Frøslev
Direktør
+45 76244080 ref@denios.dk

Send til en kollega

0.047