23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Køling: Store driftsbesparelser med Aircold Intelligent Frikøleanlæg

Er du til energibesparende køleanlæg? Er du interesseret i lavt energiforbrug? Har du det godt med at du reducerer den globale opvarmning og tilmed sparer penge? Så er du også til Aircold's Intelligente Frikøling!

Et køleanlæg kan være en stor energisluger. Sådan behøver det ikke være. Aircold tilbyder energibevidst køling. Med det intelligente elsparesystem er det muligt at stoppe "el-tyven". Der er tale om et specialudviklet og intelligent kølesystem, baseret på frikøling, der kan give dig meget store driftsbesparelser. Det vil sige billigere køling med lavere energiforbrug og samtidig køling, som er med til at reducere den globale opvarmning.

Med Aircold's frikøleanlæg kan der spares mange penge. Der opnås ofte en reduktion på elforbruget på over 50%-80%.

Vore elsparesystem anvender vandbårne kølesystemer. Dette energirigtige system er sammenlignet med traditonelle køleanlæg overlegent og kan praktisk taget anvendes til alle former for temperatur- og klimaregulering. Vores gennemtestede systemer kan i store perioder af året levere næsten gratis køling. Enten som selvstændige vandkøleanlæg eller i kombination med kompressorkøleanlæg. Anlæggene anvendes til utallige formål. Køling af f.eks. edb-rum, klimaanlæg, proceskøling, kølelofter, kølebafler, produktionsmaskiner, plastmaskiner og hydraulikmaskiner osv..

Vi står til rådighed for beregning af en energibesparende køleløsning skræddersyet for dit behov. Kontakt os venligst for yderligere information angående Aircold Intelligent Frikøling og energirigtige køleanlæg med stor elbesparelse.

ibwagner@aircold.dk
aircold

Aircold Køleanlæg
Vissevej 95A
9210 Aalborg SØ
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20803703
P nummer: 1004519555

Kontaktperson

IW
Ib Wagner
Adm. direktør
+45 22315329 aircold@aircold.dk

Send til en kollega

0.047