23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Trelleborg udvikler visionær tilgang til produktudvikling

Tætningseksperten Trelleborg udvikler visionær tilgang til produktudvikling for fremtidens samarbejde.

Trelleborg besvarede spørgsmålet ved at se nærmere på fremtidens samarbejde. Udvikling af tætninger og lejer indebærer store udfordringer og kræver præcise værktøjer for at muliggøre international udvikling.

Designet til samarbejde
Trelleborg Sealing Solutions illustrerede dette ved at præsentere en samarbejdsplatform på Hannover Messe, som gør det muligt for udviklere at udveksle tegninger og arbejde på dem sammen. Det centrale værktøj i denne visionære løsning er den kreative PC HP Sprout, som projicerer skærmen ned på en berøringsfølsom tegneplade. Brugeren kan producere en tegning på denne måtte, præcis som på et tegnebord, og derefter lave en virtuel præsentation. Dette betyder at mere kollaborative designs vil være miligt i fremtiden.

Det unikke ved PC HP Sprout er at den kan bruges som samarbejdsløsning. Ved at sammensætte et hold af udviklere som kan udveksle designs med andre ingeniører i firmaet, såvel som kunder og samarbejdspartnere, kan krav og ideer kombineres til et samlet produkt. Med andre ord kan alle parter dele et design som om de arbejdede ved det samme tegnebord. Det næste trin for HP er at udvikle en 3-D skanningsfunktion så virkelige objekter kan skannes og bruges i udviklingsprocessen.

Læs mere her

Trelleborg Sealing Solutions Denmark A/S
Forbindelsesvej 4
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76948615
P nummer: 1001594882

Kontaktperson

TD

Send til en kollega

0.047