23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prysmian underskriver EuropaCable Industry Charter

Charteret er underskrevet af alle medlemmer og offentliggjort

Prysmian Group annoncerer sin tilslutning til EuropaCable Industry Charter, et dokument der udtrykker en kollektiv forpligtelse til fælles principper og mål for etisk, bæredygtig og højkvalitets udvikling og fremstilling af ledninger og kabler.

Industry Charter repræsenterer medlemmernes erkendelse af behovet for, at imødekomme krav fra erhvervslivets interessenter, mens det på samme tid forsvare interesser fra medarbejdere og kunder samt det bredere samfund og miljøet.

Dette gøres ved hjælp af et stærkt engagement i forbindelse opfyldelse af grundlæggende lovkrav samt en proaktiv rolle i overvågning og evaluering af situationer, som kræver innovative løsninger, der overskrider minimumskravene.

Chartret blev præsenteret for EuropaCable medlemmer til underskrift i anledning af generalforsamling tilbage i slutningen af april 2015, og nu da medlemmerne har underskrevet samt forpligtet sig til at opfylde principperne i chartret, har EuropaCable offentliggjort det.

Valerio Battista, CEO for Prysmian Group samt President for EuropaCable erklærede: »Kabel- og ledningsproduktion er afgørende for pålidelig, bæredygtig og økonomisk acceptabel energi- og datatransmission, og EuropaCable medlemsvirksomheder er globale leverandører til disse segmenter.

”EuropaCable medlemmer er forpligtet til at udbrede viden, øge samt bevare produktkvalitet og -standarder, mod en stadig voksende trussel fra andenrangs produkter. EuropaCable Industry Charter er udtryk for et kollektivt engagement i fælles principper og mål for etisk, bæredygtig og højkvalitets kabeludvikling og fremstilling. Ved at underskrive EuropaCable Industry Charter tilslutter alle virksomhederne sig til, at opføre sig som ansvarlige og kvalitetsorienterede fabrikanter, som et tegn på garanti overfor vores kunder", udtaler Valerio Battista.

EuropaCable repræsenterer godt 85% af de europæiske kabel- og ledningsfabrikanter. Medlemmernes produktion dækker hele spektret af isolerede ledninger og kabler, herunder til elforsyning, industri, byggeri, automobil, specialløsninger samt data og telekommunikation. EuropaCable repræsenterer lednings- og kabelindustrien i EU-politiske debatter, som pålidelig kilde til tekniske oplysninger og er aktivt engageret i standardiseringsprocesser samt forpligter sig til, at øge synligheden for den europæiske lednings- og kabelindustri.

Like vores Facebook side - og følg løbende med i vores nyheder
https://www.facebook.com/PrysmianGroupDanmark


Prysmian Denmark
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27917887
P nummer: 1020861459

Kontaktperson

EKJ
Eva Kjær Jones
Marketing Manager
+45 29924106 eva.jones@prysmiangroup.com

Send til en kollega

0.062