23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Biomassekedel til Manna-Thise Kraftvarmeværk

INDUSTRIVARME leverer biomassekedel og sørger for idriftsættelsen til varmesæsonen 2015/2016.

GRØN ENERGI ER VEJEN FREM
Manna-Thise Kraftvarmeværk forsyner knap 200 forbrugere og er blandt de næste 50 barmarksværker, som står overfor frit brændselsvalg. Der fyres i øjeblikket med naturgas, men værket har netop indgået en aftale med INDUSTRIVARME om etablering og installation af en 1 MW flisfyret biomassekedel.

Kraftvarmeværket skal udbygges i løbet af sommeren 2015, hvorefter INDUSTRIVARME sørger for idriftsættelse af biomassekedlen til varmesæsonen 2015/2016. Valget af biomassekedlen er foretaget ud fra økonomiske årsager og miljømæssige hensyn.

ENERGILØSNING TIL BARMARKSVÆRKER
I 2012 fik de første 35 barmarksværker lov til at udskifte den dyre naturgas til fordel for billigere biomasse som træpiller og flis. I den forbindelse er de effektive 1 MW biomassekedler yderst attraktive. De næste 50 barmarksværker står da også allerede nu på spring for at få installeret en biomassekedel i processen med at få nedbragt forbrugernes ofte høje varmepriser. Hos foreningen Dansk Fjernvarme er der stor glæde at spore, da den længe har arbejdet på et frit brændselsvalg for de dyreste værker.

BIOMASSEANLÆG ER ET GODT ALTERNATIV
INDUSTRIVARME er leverandør af biomasseanlæg og har eget produktprogram, som opbygges omkring solide og holdbare kedelanlæg, og som sikrer maksimal effekt. Der er garanti for høj driftssikkerhed og ingen risiko for overbelastning eller nedbrud ved maksimal ydelse af anlæggene.

Anlæggene er forsynet med overvågnings- og måleudstyr, som muliggør ekstern overvågning og justering af anlægget.

Se også www.industrivarme.dk

Verdo
Agerskellet 7
8920 Randers NV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25481968

Send til en kollega

0.046