23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Slut med fygesne og fugle under taget i industri- og landbrugsbygninger

Med Expo-Nets nyligt udvidede sortiment af patenterede sne- og fuglestop bliver det fremover muligt at sætte en effektiv stopper for både fygesne og fugles indtrængen under taget i industri- og landbrugsbygninger.

Det nye sne- og fuglestop til tagkonstruktioner med B9-plader sikrer et ensartet luftindtag i bygningen og holder både arbejdstiden og vedligeholdelsesbudgettet nede.

Expo-Net, der producerer plastnet i rør- og fladform til bygge- og anlægsbranchen, har gennem en årrække fået talrige henvendelser fra tømrere, som har ønsket en løsning på udfordringer med fygesne, fugle og små dyrs indtrængning under bygningers bølgetagplader. Derfor introducerede Hjørring-virksomheden det patenterede sne- og fuglestop for at imødekomme den voksende efterspørgsel.

- Især tømrerne har haft behov for en løsning, som forhindrer fugle eller sne i at trænge ind under tagryggen. På baggrund af de mange henvendelser valgte vi derfor at lancere en løsning, der er let at montere og effektivt håndterer udfordringerne, fortæller salgschef hos Expo-Net Niels Arp-Nielsen.

Nem løsning på hyppigt problem
Sne- og fuglestoppet viste sig hurtigt at være en nem løsning på en særdeles udbredt udfordring blandt landets tømrere. Samtidig giver nettet et ensartet luftindtag i bygningen, idet man ved at montere klodserne opnår en udluftning med ca. 97 cm2 pr. løbende meter tag.

- Sne- og fuglestoppet afhjælper en række hyppige udfordringer i forbindelse med den daglige bygningsvedligeholdelse. Det stopper fugle fra at bygge reder under taget eller i hulrum i væggen. Samtidig forhindrer det sne i at komme ind, ligesom det afhjælper problemer med fugt og hårde vinde. Frem for alt sikrer det besparelser, hvad angår arbejdstid samt det generelle vedligeholdelsesbudget for bygningen, fortæller Niels Arp-Nielsen og fortsætter:

- Vi lagde ud med at introducere sne- og fuglestoppet til bølgetagplader af typen B6. Der gik dog ikke lang tid, før produktefterspørgslen til andre typer plader også begyndte at vokse. Faktisk ærgrede mange tømrere sig over, at vi ikke kunne tilbyde dem et net tilpasset tag med B9-plader. Derfor valgte vi at udvide produktionen til også at omfatte sne- og fuglestop til tagkonstruktioner med B9-bølgetagplader.

Velegnet til større industri- og landbrugsbygninger
B9-bølgetagplader bliver hovedsageligt anvendt på store tagflader i industri- og landbrugssektoren. Hos Expo-Net har man derfor lagt vægt på, at sne- og fuglestoppet er let at arbejde med og montere, uafhængigt af bygningens størrelse.

- Sne- og fuglestoppet kan installeres enten på de nederste lægter ved tagfoden eller under rygningspladerne. Tømrerne har især hæftet sig ved, at løsningen er let at arbejde og montere i såvel kip som tagfod, hvor problemerne med indtrængende fygesne og fugle ofte er størst og vanskeligst at håndtere på en fornuftig måde. På den måde udgår man en større operation i forbindelse med monteringen, slutter Niels Arp-Nielsen.

EXPO-NET Danmark A/S
Georg Jensens Vej 5
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53271715
P nummer: 1002002837

Send til en kollega

0.047