23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny arkitektvideo om Årets skolebyggeri 2014: Dyvekeskolen på Amager

Hør Partner Uffe Bay-Smidt fra KANT Arkitekter fortælle om byggeprojektet i Nohr-Con's nye video om Årets skolebyggeri 2014: Dyvekeskolen på Amager

Som en del af “Ny skolestruktur Amager” har KANT renoveret og ombygget Dyvekeskolen til en 4-sporet skole for 0.–6. klassetrin plus 1 fuld specialklasserække. Skolens indretning er blevet målrettet skolens nye fokus som ”Den digitale profilskole” og blev taget i brug i august 2014.

Ombygningen er blevet tilpasset alle faciliteterne til indskoling og mellemtrin, mens helhedsrenoveringen har omfattet en generel fornyelse af skolens undervisningsmiljøer med forbedring af akustik, lys, ventilation og it-installationer. Hertil har der været udskiftning af taget og nyanlægning af skolegården.

Nohr-Con’s ”Konference om byggeri af fremtidens skole 2014” løb Dyvekeskolen med hæderen som "Årets skolebyggeri 2014" foran fire andre nominerede skoleprojekter.

DYVEKESKOLEN BYGGEFAKTA:
- Arkitekt og totalrådgiver: KANT Arkitekter
- Landskabsarkitekt: Kragh & Berglund
- Ingeniør: COWI
- Anlæg af legeplads og udearealer og LAR-anlæg: Park & Landskab
- Leverandør af akustiske lofter: Gyproc
- Generel belysning: KC Light A/S

Hør Partner Uffe Bay-Smidt fra KANT Arkitekter fortælle om byggeprojektet i videoen ude til højre.

Nohr-Con udbyder kurser, konferencer og studieture om offentligt indkøb, byggeri og personlig udvikling - herunder især inden for udbudsret og entrepriseret. Derudover filmer Nohr-Con løbende spændende byggeprojekter inden for skole og sundhedsområdet. Se vores kommende arrangementer her, og alle vores videoer her.

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.031