23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny medarbejdere.

Process Engineering A/S vil gerne byde de nye medarbejdere velkommen som er startet indenfor de sidste 2 måneder i de forskellige afdelinger og vi er nu oppe på 57 medarbejdere. Vi forventer, at ansætte endnu flere ingeniører i løbet af 2015.

Brøndby afdeling:
Steen Weichel er ansat som Projektleder /Projekt ingeniør. Steen har en uddannelse og Cand.scient. i fysik og kemi, med en Ph.d. i mikrosystemer fra DTU. De sidste 5 år har Steen arbejdet som projektleder hos Topsoe Fuel hvor han har ledet et team der arbejdede med udvikling af nye materialer og procesudvikling for brændselscellestakken. Tidligere har Steen været ansat hos Ibsen Photonics var han udstyrsansvarlig for tøræts og etablering af gas forsyning.
Steen Weichel vil styrke Process Engineerings kompetencer inden for projektledelse, Excel VBA programmering og data håndtering.

Marko Gusak er blevet ansat som maskintekniker. Marko har det sidste år arbejdet som konsulent ved NNE Pharmaplan, hvor han har deltaget i FAT tester samt tegnede tank i 3D. Inden da var han en del år ansat ved DP Clean Tech hvor hans opgaver var rørdesign og kedelsystemer.
Hans kompetenceområder er: Layout og dokumentationsudarbejdelse af rørsystemer. Udarbejdelse af arrangement tegninger og isometriske rør tegninger samt PID diagrammer. Marko vil styrke de faste stab af Plant designer.

Aarhus afdeling:
Klaus Pedersen er ansat som maskiningeniør. Klaus blev uddannet i 2003 og har de sidste 11 år været ansat hos SPX i Silkeborg, hvor han arbejde med procesudstyr til fødevareindustrien både som projektingeniør og ledende produkt ansvarlig.
Klaus vil styrke Process Engineerings kompetencer omkring sanitærdesign, Process Piping, udarbejdelse af PID og PFD og Projektledelse

Fredericia afdeling:
Morten F. E. Rasmussen er blevet ansat som Teknisk Designer. Morten blev uddannet hos Process Engineering i 2013, fortsatte derefter i nogle måneder. Morten har i en periode på ½ år arbejdet som supporter omkring storprintere.
Morten vil styrke Process Engineerings stærke team inden for Plant Design, med brugen af Autodesk PID, Plant 3D samt Inventor

Philip B. Foged er i praktik som maskiningeniør studerende. Han har en baggrund som kleinsmed.
Philip har baggrund i hands-on med fjernvarme rør og rørarbejde indenfor VVS i kilometervis. Ved siden af studiet er han ansat på et kraftvarmeanlæg.

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Send til en kollega

0.063