23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NY KONFERENCE: Det intelligente energisystem

Det danske energisystem er midt i en rivende udvikling, du kan bidrage til at gøre det intelligent. EARLY BIRD! Tilmeld dig senest 6. februar og spar kr. 1.500,-

Danmark har sat ambitiøse mål og satser bl.a. massivt på vindenergi. Det sætter pejlemærker for den grønne omstilling, men hvordan kan det gøres intelligent? El-systemet skal indrettes intelligent (smartgrid), og alle dele af energisystemet skal sammentænkes, herunder el, varme-, gas- og vandsektorerne (smart energi). På tværs af disse spiller bygningerne en betydelig rolle i omstillingen, de skal både være energieffektive og -fleksible. De stigende datamængder (Internet of Things) kan anvendes til at indrette borgernes hverdag smart – smart city er en del af implementeringen af det intelligente energisystem.

Kommuner, forsyningsselskaber, teknologiproducenter og forretningsudviklere spiller en afgørende rolle
Skal udfordringerne løses og mulighederne udnyttes optimalt er kommunerne og forsyningssektoren helt centrale. Ligesom evnen til at samarbejde indbyrdes og med teknologiproducenter og forretningsudviklere vil være afgørende for en succesfuld grøn omstilling.

Inspiration og indsigt
I forhold til strategiske energiplaner, energieffektivisering af bygninger m.m. er der behov for viden om, hvilke muligheder der ligger på tværs af forsyningssektoren, i fremtidens el-marked og i datamængderne. Hvilke muligheder findes fx i integration af energisystemer, aktivering af bygningsmassen, indretning af el-markedet og anvendelse af data i den smarte by?

Konferencen er en unik mulighed
Konferencen giver dig inspiration fra erfarne oplægsholdere med indsigt i mulighederne for grøn omstilling i den enkelte kommune og det enkelte forsyningsområde. En unik mulighed for at netværke med kommuner, forsyningsselskaber, teknologiproducenter inden for det intelligente energisystem, rådgivere og forretningsudviklere.

Læs mere om konferencen her

EARLY BIRD!
Tilmeld dig senest 6. februar og spar kr. 1.500,-.
Din pris er således kr. 8.495,- (ekskl. moms)

Vi glæder os til at se dig på konferencen Det Intelligente Energisystem den 25. & 26. marts 2015.

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

SE

Send til en kollega

0.063