23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Interim uden sherifstjerne

Et interim-forløb kan være meget andet end udskiftning af virksomhedens øverste leder. Skelmose rådgiver både virksomheder, der skal have en salgschef, en fabrikschef, en produktionschef og andre ledelsesfunktioner.

Der behøver ikke engang være tale om, at en leder må afgive stol i en periode, for en interim-leder kan også bruges som rådgiver, hvor han mere står på sidelinjen af virksomheden og spotter dens styrker og svagheder.

”Typisk kunne det være en produktionschef, hvor tingene har vokset ham lidt over hovedet, og hvor virksomheden erkender, at noget må gøres lidt anderledes. Så kommer interim-lederen ind og undersøger den pågældende leder og finder løsninger på, hvad der kan gøres. Måske drejer det sig om, at der kun er 37 timer i produktionschefens stilling, så han derfor ikke når at gøre alle de ting, han gerne vil. De problemstillinger er interim-lederen med til at vurdere og efterfølgende finde løsninger på”, siger rådgiver i Skelmose, Aksel Uglvig Jensen.

I det hele taget kan interim-lederen være med til at tænke de nye og anderledes tanker, der kan blive til det lige netop det syvmileskridt i den rigtige retning, som virksomheden trænger til.
”Det kunne for eksempel være, at interim-lederen som samarbejdspartner eller rådgiver for en virksomhed går ind og foreslår forebyggende vedligehold. At man kan gardere sig på nogle fronter, ligesom når man laver service på en maskine for hver 5000 timer, i stedet for at lade den køre, til den ikke kan mere”, siger Aksel Uglvig Jensen.

En anden mulighed, som interim-lederen måske bedre spotter end de fastansatte, er at gå i samarbejde med virksomheder i samme branche. Så kan virksomhederne måske afsætte nogle produkter i fællesskab eller lave andre ting sammen.

Skelmose er en landsdækkende virksomhed med hovedsæde i Bramming ved Esbjerg, og som har specialiseret sig i fem ydelser: Rekruttering, interim-ledelse, ekstern HR, virksomhedsformidling og virksomhedsudvikling.

For yderligere information kan Aksel Uglvig Jensen kontaktes på aj@skelmoseconsulting.dk eller tlf. 86252833

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Send til en kollega

0.047