23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny leder kan øge salgsprovenu

Er det besluttet, at en virksomhed på sigt skal afhændes, kan det blive en stor fordel at lade en interim-leder vende forbi virksomheden før salget.

Uanset om han booster salget, om han indfører en ny kvalitetsstyring, om han formår at skabe større medarbejdertilfredshed, eller om han opfinder nye leveringsstrukturer eller noget helt andet, vil hans servicetjek på virksomheden typisk løfte virksomheden op på et højere niveau - og dermed også en højere pris, når salgsdagen indtræffer.

”Interim-lederen kommer ind i virksomheden med ny inspiration og ny energi. Han tilfører virksomheden nogle anderledes arbejdsgange end de vante, og han finder nye veje til at effektivisere eller øge produktiviteten. Alt sammen fører det til, at virksomhedens ejere kan få en bedre pris for deres ejendom, når virksomheden skal sælges ét til to år senere”, siger rådgiver i Skelmose , Aksel Uglvig Jensen.
Her kan interim-lederen igen være meget andet end partout virksomhedens direktør. Han kan gå ind og være virksomhedens nye indkøbschef, som opsøger nye leverandører. Han kan gå ind som en kunde- hvervende salgschef, som virksomheden eventuelt kan have sammen med en anden virksomhed i en deltidsordning. Eller han kan gå ind som rådgiver for virksomheden, så den får motivationen til at træffe modige og anderledes beslutninger.

”Interim-lederne i vores kandidatbank har hver deres nicher, som de er specialister i, og her gælder det så bare om at matche interimeren til præcis de behov, som virksomheden har. Og det er så det, vi i Skelmose er specialister i”, siger Aksel Uglvig Jensen.

Skelmose er en landsdækkende virksomhed med hovedsæde i Bramming ved Esbjerg, og som har specialiseret sig i fem ydelser: Rekruttering, interim-ledelse, ekstern HR, virksomhedsformidling og virksomhedsudvikling.

For yderligere information kontakt Aksel Uglvig Jensen på 8625 2833 eller aj@skelmoseconsulting.dk

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Send til en kollega

0.034