23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Cummins QSK 95

Granly Diesel A/S er klar med ny generation af dieselgeneratorer

En ny generatorserie fra Cummins sætter nye standarder for driftssikkerhed, omkostningseffektivitet og pladsbesparelser

Sikkerhed for altid at have en stabil strømforsyning man kan stole på er for mange virksomheder af vital betydning, hvor strømafbrud kan have uoverskuelige konsekvenser. Derfor har Granly Diesel store forventninger til en ny serie af meget driftssikre generatoranlæg fra den populære motorproducent Cummins.
- Med den nye QSK95 serie generatoranlæg har Cummins endnu en gang understreger deres position som udviklere af innovative løsninger inden for højtydende dieselgeneratoranlæg, der er kendetegnet ved stor driftssikkerhed og lave driftsomkostninger, fortæller Bo Sørensen, der er CPG sales manager hos Granly Diesel.

Bruger mindre plads
Bo Sørensen fremhæver, at selvom QSK95 serien er den mest højtydende dieselgeneratorserie fra Cummins til dato, så kræver de alligevel ikke megen plads. Generatoranlæggene sparer derfor på de dyre kvadratmeter i bygningerne.
- QSK95 serien kan yde helt op til 3750 kVA, men alligevel optager generatoranlægget mindre gulvplads end andre generatoranlæg, der har samme ydelse. Det er lykkes Cummins at udvikle serien med den største kilowattydelse pr. kvadratmeter i klassen, og det er uden, at det går ud over den driftssikkerhed, som kendetegner motorer fra Cummins, siger Bo Sørensen. Driftssikkerheden er da også altafgørende og endda livsvigtig for nogle af brugerne af generatoranlæg.
- Det er selvfølgelig meget vigtigt for virksomheder og institutioner, der har brug for at have et strømanlæg som backup i tilfælde af strømsvigt, at de kan stole på generatoranlægget. Det er for eksempel lufthavne, hospitaler og datacentre, hvor meget høj oppetid er vigtig. Derfor er Cummins generatoranlæg udviklet med henblik på at sikre meget høj grad af driftssikkerhed sammen med nem og pålidelig opstart af generatoren, hvor den skal kunne yde maksimalt efter få sekunder, fastslår Bo Sørensen, der også leverer generatoranlæg til skibe og andre steder, hvor der ikke er umiddelbar adgang til strøm.

Lave udgifter til drift
Brugerne af de nye generatoranlæg fra Cummins kan også glæde sig over, at der bliver større luft i budgettet.
- QSK95 serien er kendetegnet ved et lavt brændstofforbrug og lave vedligeholdelsesudgifter med lange intervaller mellem service og olieskift. Generatoranlæggene er designet på en måde, der gør adgangen til service og eventuelle reparationer lettere, så det for eksempel ikke er nødvendigt at løfte motoren ved udskiftninger af dele, siger Bo Sørensen, der også kan tilbyde kunderne let tilgængelighed til kompetente teknikere, når der er brug for det.

Fungerer under svære forhold
Cummins nye QSK95 dieselgeneratorer har allerede bevist deres høje stabilitet under meget vanskelige forhold. QSK95 anlæg kører i dag problemfrit under støvede og meget varme forhold i Saudi Arabien, samt i Australien i forbindelse med minedrift omkring 150 kilometer fra nærmeste strømforsyning. Som i Saudi Arabien kan temperaturen her nå op på 50 grader celsius om sommeren. Hvilket med de meget støvede og tørre forhold stiller store krav til anlæggenes holdbarhed.

I tilbydes en uforpligtigende snak om Cummins produkter kontakt venligst
Bo Sørensen på 20472247 bs@granlydiesel.com

Granly Diesel A/S
Hovedvejen 233 B, Osted
4320 Lejre
Lejre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26992877

Send til en kollega

0.082