23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sanitær og hygiejnisk levnedsmiddelpumpe med stor sugeevne

Pumpen er også velegnet til doseringsopgaver i fyldningsanlæg

Granzow A/S tilbyder en sanitær og hygiejnisk fortrængningspumpe i rustfrit syrefast stål med stor sugeevne og skånsom transport uden piskning af højviskose medier og blandingsprodukter. Desuden er pumpen velegnet til doseringsopgaver i f. eks. fyldningsanlæg.
MASO sine pumpen opfylder 3A og EHEDG certifikaterne og FDA's forskrifter samt ATEX standard i kemiske og eksplosionsfarlige miljøer.
Derfor har Sine pumpen løst mange procesopgaver i levnedsmiddelindustrien, drikkevare- og sukkervareindustrien samt i den kosmetiske- og farmaceutiske indsustri.

Skånsom transport uden piskning
Pumpen i rustfrit syrefast stål, AISI 316L er konstrueret med en sinusformet rotor og pumpestator.
Pumpeprincippet giver en ensartet og skånsom transport af mediet uden piskning og mindre pulsationer end andre fortrængningspumper.
Konstruktionen betyder, at mediet ikke bliver beskadiget og sønderdelt. Derfor har mediet hele tiden samme ensartethed og konsistens.

Mindre pulsation
MASO Sine pumpen har færre og mindre pulsationer end andre fortrængningspumper og dermed ringe vibrationer. Det giver en længere og bedre levetid i processens rørsystemer.
Pumpens design betyder, at den er velegnet til doseringsopgaver som f. eks. i fyldningsanlæg.

Stor sugeevne til tømningsopgaver
Pumpen har små tolerancer mellem rotor og pumpestator. Det giver en stor sugeevne og et vakuumtryk på sugesiden på kun 0,15 bar abs. Det giver en hurtigere og mere effektiv medietransport til f. eks. tømningsopgaver end andre fortrængningspumper med samme pumpestørrelse.
Skraberen i Sine pumpen adskiller suge- og tryksiden. Desuden virker skraberen som tætning mellem siderne. Den kan leveres i Polyamid, Peek og Nylon afhængig af transportmediet.

Transport af højviskose medier
Desuden betyder Sine pumpens design med den åbne til- og afgangsside, effektive tætningslinier, skånsom transport uden piskning samt en høj fyldningsgrad, at pumpen er velegnet til transportopgavere af højviskose cremer og pastaer, som let og hurtigt kan transporteres i procesanlægget.

www.granzow.dk

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Send til en kollega

0.047