23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Robuste, induktive sensorer i helmetal

Selv efter mere end 500.000 stød og en million cyklusser i en hård stød- og vibrationstest fungerer de nye induktive sensorer i helmetal fra ifm pålideligt.

Selv efter mere end 500.000 stød og en million cyklusser i en hård stød- og vibrationstest fungerer de nye induktive sensorer i helmetal fra ifm pålideligt. Dette er bevist ved omfattende test.

Den specielle klæbefri belægning på huset af rustfrit kvalitetsstål afviser svejsesprøjt og gør det nemt og hurtigt at rengøre huset. Sensorerne er den optimale løsning til brug inden for metalbearbejdnings- og bilindustrien. Temperaturområdet på op til 85 °C betyder, at det er muligt at klare selv kritiske temperaturer. Takket være mærkningen af lasertypen er det muligt med sikkerhed at identificere sensorerne, selv efter mange år.

Måleoverfladen af rustfrit stål forlænger sensorernes levetid, hvorved maskinernes nedetid reduceres. Og så koster sensorer i helmetalhus endda ikke mere end standardsensorer. Dette gør dem særligt økonomiske. Sensorerne M12, M18 og M30 giver et måleområde på 4, 6 og 12 mm.

I de passende, nyudviklede konnektorer i "EVW"-ecolink-serien afvises svejsesprøjt af møtrikken og kablet. Desuden er disse specialkabler velegnede til trækkæder og vridningsbevægelser. Vibrationsbeskyttelsen, der fungerer asymmetrisk, holder møtrikken på plads og sikrer optimal og permanent tætning. Kabelmufferne er desuden fuldt genanvendelige.

IFM Electronic A/S
Ringager 4 A
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21409286
P nummer: 1005221896

Send til en kollega

0.047