23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kinesisk interesse i dansk kraftværks know-how

FORCE Technology modtog for nylig en kinesisk delegation fra China Power Investment Corporation (CPI), der er en betydelig kinesisk kraftværksejer og –operatør.

Delegationen havde fokus på drift og vedligehold af kraftværker i Vesteuropa. Under opholdet i Danmark besøgte de Vattenfalls Amagerværket og FORCE Technologys hovedkontor i Brøndby.

SCR flow modellering
Der var stor kinesisk interesse for FORCE Technologys ingeniørmæssige services til kraftværksindustrien, herunder SCR flow modellering, ikke-destruktiv prøvning, røggas emission m.m. Også FORCE Technologys omfattende program af udstyr til ikke-destruktiv prøvning af f.eks. damprør og betonkonstruktioner i kraftværker vækkede opsigt.

FORCE Technology er markedsførende i Kina inden for flowmodeller af SCR DeNOx enheder til kulfyrede kraftværker. Flowmodeller indgår som en væsentlig del af det at designe SCR-enheder, og de kinesiske ingeniørvirksomheder er på nuværende tidspunkt ikke i stand til selv at udføre disse modelopgaver.

CPI
CPI er en gigantisk energileverandør med 83.000 ansatte og en imponerende kapacitet på 45.000 MW fordelt på termisk-, vand-, atom- og vindkraft.

Læs mere på www.forcetechnology.com


FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Send til en kollega

0.047