23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FORCE Technology fortsætter som ansvarlig for Ædelmetalkontrollen

Erhvervs- og Byggestyrelsen har forlænget kontrakten med FORCE Technology om varetagelse af Ædelmetalkontrollen i Danmark for de næste fem år.

Stor tilfredshed med FORCE Technologys indsats i Ædelmetalkontrollen har ført til, at Erhvervs- og Byggestyrelsen har forlænget kontrakten med FORCE Technology i endnu fem år.

”Vores arbejde i Ædelmetalkontrollen er både i forbrugernes og guldsmedefagets interesse. På den ene side sikrer vi forbrugerne ved at kontrollere, at de smykker, de køber, rent faktisk indeholder den lovede mængde guld eller sølv. Og på den anden side er vi med til at bevare forbrugernes tillid til guldsmedefaget og dets produkter”, siger Nils Linde Olsen, divisionschef for Materialer og Analyse hos FORCE Technology.

900 navnestempler
Ædelmetalkontrollen holder styr på ca. 900 navnestempelindehavere, der både dækker smykkeproducenter og -forhandlere. Ædelmetalkontrollen aflægger hvert år 600 af disse et besøg for at se, om alt er, som det bør være ifølge lovgivningen.

”Et mindre antal af de prøver, vi indhenter hvert år, er faktisk behæftet med en eller anden form for fejl ifølge lovgivningen. Dette antal har været stabilt gennem de senere år”, slutter Nils Linde Olsen.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Send til en kollega

0.032