23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FORCE Technology leverer flow-model beregninger til verdens største kedelproducent

FORCE Technology fortsætter sin succesfulde vej mod at blive den førende leverandør af flow-model beregninger til SCR-enheder på det kinesiske marked.

Verdens største producent af kedler, kinesiske Harbin Boiler Corporation, er begyndt at samarbejde med FORCE Technology om Selective Catalytic Reduction (SCR) til NOx reduktion af røggas på kulfyrede kraftværker. SCR-enheden reducerer emissioner af NOx til 10-20 % af det eksisterende niveau.

FORCE Technology har indgået to kontrakter med Harbin Boiler Corporation, som er en betydningsfuld leverandør af nye kraftværker, herunder af udstyr til miljøbeskyttelse, på det kinesiske energimarked.

Kraftværkerne skal leveres til Huaneng Group, der er én af de fem største ejere af kraftværker i Kina.

I øjeblikket sætter Kina det imponerende antal af 1-2 nye kraftværker i drift om ugen.

Kontrakterne med Harbin Boiler Corporation bliver højst sandsynligt begyndelsen på flere potentielle SCR flow-model beregninger i Kina i de kommende år. FORCE Technology har nu 11 sådanne referencer i Kina.

Baggrund
80 % af Kinas elproduktion stammer fra kul, der medfører miljømæssige skader og helbredsrisici. En stigning i syreregnen i det sydlige Kina er en af konsekvenserne af kuldreven elproduktion, som fører til NOx forurening.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Send til en kollega

0.063